Kläder av Rabalder

Rabalder kläder

Det svenska modemärket Rabalder har funnits i mer än 30 år. Det bildades i Alingss av Jan och Maria Bergerud, som nu driver Rabalder AB, det företag de grundade. Butiker för Rabalder kan hittas runt om i Sverige.

Konkurs av Rabalder

Efter att ha gått i konkurs 2020 har företaget som äger Rabalder kläder köpts upp och några av butikerna är fortfarande öppna. Det fanns 32 butiker innan nedläggningen, men i dagsläget finns det bara 22 stycken. Detta inkluderar Rabalder Uppsala, Falköping Rabalder Stockholm och Liseberg Rabalder bland många fler.

Kläder som är lätta att röra sig i, för enkla dagar.

Kläder som är lätta att röra sig i, för enkla dagar.

“Bekväma plagg för bekväma dagar” är företagets motto. Som ett resultat av detta är kläderna både bekväma och lätta att mixa och matcha.

Företaget lägger stor vikt vid vilka material och färger som används, och detta återspeglas i de produkter som erbjuds. Med Rabalder outfits får du alltid lite extra tack vare den fantastiska kvaliteten på plaggen.

Olika Rabalder-butiker samt postorder- och nätbutiker

Du kan handla i Rabalders butiker, via postorder eller på företagets webbplats. För varje tillfälle finns det ett stort urval av vackra, välmatchade kläder. Kollektionen innehåller blommor, ränder och enfärgade kläder som kan bäras till allt. Ett begränsat antal av märkets klädesplagg tillverkas exklusivt för Rabalders egna butiker och finns endast där.

Försäljning av Rabalder

Försäljning av Rabalder

Både i butik och online kan du hitta säsongens rea. Det brukar finnas fantastiska erbjudanden och ett brett utbud av produkter att välja mellan. Det finns även en Rabalderbutik i Falköping för den som vill få ett ännu bättre pris.

Här hittar du både nya och tidigare släppta varor. Alla sorters kläder, som Rabalderklänningen, finns att köpa i ett underbart naturmaterial. Speciellt klänningen, som kan bäras på en mängd olika sätt, är idealisk. Om du vill klä upp den kan du bära den med ett par skor och en blazer för en kvällsutflykt.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan också gilla