Flash kläder – Så kan du köpa dem!

Flash kläder

“För kvinnor av kvinnor” var mottot för klädmärket Flash, som marknadsförde sina produkter som “För kvinnor av kvinnor”. De gick i konkurs 2020, och deras sista inlägg på Facebook var ett tackbrev där de berömde dem för alla underbara år och uppgav att de hade stängt alla sina butiker och även onlineverksamheten.

Artikeln publicerades den 1 oktober 2020. Flashwomen.com var domännamnet för Flashs webbplats. De skapade fashionabla kläder som var både utmärkande och praktiska.

Lund Modes kedjor Flash och Dea Axelsson försattes i konkurs den 24 mars av ägaren Mellby Grd.

I vilka butiker kan jag hitta dem nu?

I vilka butiker kan jag hitta dem nu?

Mot bakgrund av att Flash Goods har ansökt om konkurs och att alla deras butiker har stängt är det enda stället att hitta deras kläder secondhand.

Lyckligtvis finns det online second hand-butiker där du fortfarande kan få tag på Flash-kläder. Försäljning av Flash-kläder kan hittas i både online- och fysiska butiker, så du vet aldrig vad du kan hitta om du har tur.

Flash apparel Kappahl kan vara ett bra ställe att gå till om du letar efter nya kläder i en mer formell miljö än en second hand-butik. Åtminstone bör du kunna upptäcka minst en Flash apparel damverksamhet.

Flashs byxor

Flashs byxor

Dessa ett av de mest eftertraktade klädesplaggen de producerade. På grund av detta kanske du vill söka efter Flash apparel byxor och se om du kan få dem till ett rimligt pris.

Det är dock värt att notera att eftersom byxorna var så populära och företaget som tillverkade dem sedan dess har gått i konkurs kan det vara svårt att hitta ett par. Det är ingen bra blandning om du letar efter billiga kläder från ett visst märke.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla