Flyttstress

Haha, helt plötsligt hade jag massa kommentarer och besökare. Så kul när mina inlägg hamnar på blogg.se! Det gav mig en liten extra boost att posta något här. Vi är mitt uppe i flyttkaoset. Det blir alltid så stora projekt när vi drar igång. Kom in i huset igår och då hade Kristoffer dragit ut allt av panel på väggar och golv. Övermäktigt! Att få allt på plats och göra det till ett hem kommer nog ta lite tid. Samtidigt som han renoverar huset, tömmer och packar jag radhuset, med Vera i bärsjal och Elsa framför paddan... Jag har inget vidare fokus på mina älskade barn och med det kommer skuldkänslorna. Vera är två månader och ligger knappt alls på mage, för tiden inte räcker till att ge henne... tid.

Snart ska jag bli den mamma jag önskar att vara. Men först ska vi få denna flytten överstökad. Jag vet förresten att det kommer bli så himla bra i huset när Kristoffer är färdig med sin renovering, visionen snurrar i huvudet på mig och håller mig motiverad!

Bjuder på några fina bilder från vår sista fotosession med alla systrarna i vårt sovrum (som jag kommer sakna ljuset därinne!).
(null)

(null)

(null)

(null)