Ljuset

Älskar hur ljuset faller här hemma. En fördel med att inte ha lampor på plats är att rummen endast fylls av det naturliga ljuset. Det har gjort mig så mycket mer peppad på att fotografera och fånga de små ögonblicken med mina barn (och Elsas ballerinafas som
aldrig verkar vara över...). Men ska jag vara helt ärlig så har nog fotointresset kommit tillbaka av att jag inte haft så många fotojobb i det sista och faktiskt haft tid till att ta fram kameran. Stressen har lagt sig på hemmaplan och just nu har vi en ganska skön vardagslunk. Otroligt härligt efter allt som varit. Det märks nog på både mig och Vera att vi fått landa lite.  
(null)
(null)
(null)
(null)

Vila är bra, men tycker också det är otroligt roligt att byggandet är över och att det nu handlar om att inreda det här stället! Bord och lampor är beställda och på ingång. Drömstolarna väntas komma om en månad eller så! Ser fram emot att visa upp! Så mer kommer!


Publicerat i Familj
Kommentarer (0) Follow

En vägg med fotohyllor

En idé jag har fått från Pinterest som jag ville ha hemma är en vägg med fotohyllor. Jag köpte fyra hyllor från Ikea av typen Mosslanda. Dessa målade jag i samma 
kulör som väggarna (ljus antikgrå från Jotun). Hyllorna var inte de lättaste att måla, men jag tycker ändå resultatet blev rätt bra till slut!

Vad tycker ni? Puffen är förresten från Jotex.no och den är jag jättenöjd med!
(null)

(null)


Publicerat i DIY / Hemma hos oss / Inredning
Kommentarer (0) Follow

Vägen vi går på

Tanken om att dokumenter denna renovering av huset kan man gott säga har misslyckats. Nu är snart vardagsrummet färdigt (Kristoffer sätter upp lister as we speak) och jag har under tiden haft fullt upp med att få vardagen att fungera. Att ta på sig en sådant projekt samtidigt som man ska ha omsorg för två små barn är en ekvation som inte går ihop. Det har tärt på mig fysiskt, men också mentalt. Jag upplever sällan känslan av att mitt psyke inte klarar av, men det har jag gjort nu. Det är kanske inte så konstigt, jag "borde" ju sitta i en soffa dagarna i enda, vårda och amma min lilla bebis - det är väl det biologin menar. Istället far jag runt hit och dit, och när väl hemma hasar jag runt i byggdamm. Därför har amningen slutat funka och jag har många gånger känt hjärtat banka i halsen.  Så nu ser jag verkligen fram emot att landa här hemma och få njuta denna tiden med Vera, som är så otroligt kort! Hon är redan tre månader, blir ju mörkrädd av hur fort tiden löper förbi!

Bjuder på de få bilder jag har tagit som visar på vardagen med barn och bygg!
(null)
Färdigmålat gästrum, nybäddad säng. En sekund senare var Elsa där och övade kullebyttor.

(null)

(null)

(null)
Elsa hjälper pappa lägga golv.
Publicerat i Barn / Hemma hos oss
Kommentarer (0) Follow