Vi har köpt hus!

Alltså här går det fort i svängarna! 


Sista tiden har vi hållt utkik efter ett större hus som ägnar sig bättre åt en familj på fem. Vårt älskade radhus i all ära, men när hallen är så liten att man trillar runt som en dominobricka så fort det är 4 par skor och två ryggor på golvet (för att inte tala om en vagn, ha!) så kommer verkligheten ikapp en och nu var det bara dags stt göra något med det. När vi har kollat runt har vi tappat hoppet många gånger eftersom priserna på hus i Oslo är helt sjuka.

I söndags skulle vi iaf på visning (på ett annat hus) och bestämde oss för att köra förbi detta, då det legat på marknaden ett tag utan att bli sålt. Visningen skulle vara färdig klockan tre och vi var där fem minuter före. Huset överraskade positivt! Stort (alltså jättestort!), luftigt och bra planlösning. Det ligger precis utanför Oslo. Precis sådär som jag och Kris alltid gör, så kastade vi oss in i budrundan på måndag och fick detta livsprojekt under prisantydning. Det gick jäkligt fort, men känns nu när chocken lagt sig, himla bra. 

230 kvm och en hel övervåning som ska byggas om till sovrumsdel och lite småfix på nedrevåningen. Det finns gästrum, gästbad och plats för mysiga, stora middagar med familj och vänner! Precis vad jag drömt om. Plats för julgran kommer vi också ha, haha. Inflytt i januari, så innan dess måste radhuset fixas till och säljas. Så nu har jag ett projekt om att fixa, fota och lägga ut på livvin.com (https://www.livvin.com/residence/65866).

Här är lite bilder på huset för alla intresserade:

Det var nog en mening med att jag blåste liv i denna blogg just vid denna tid. Nu kommer ni kunna följa resan både med ny bebis och nytt hus här. Ska bli kul med allt som kommer framöver!