Inredningsbloggen

Igår var vi en sväng förbi huset vi har köpt (mindre än en månad till övertagelse, hjääälp!) för att ta lite mått på rummen. Oh My God! HUR DET SÅG UT! Golvet vi hade trott var parkett visade sig vara laminat, väggarna var målade i en krämig/gul kulör och det var dessutom sån där 90-tals filt på väggarna (där det inte satt träpanel). Jag såg framför mig hur vår renoveringsbudget tredubblades. Kristoffer sa efteråt att det är vanligt att det ser värre ut när man går in i ett tomt hus, möblerna döljer liksom alla felen. Så nu blir det ny parkett istället för golvslipning, väggarna måste spacklas och målas i tillägg til taken som vi redan planerat att måla vitt. Kristoffer kom dessutom med förslaget igår att sänka taket med gips och sätta in downlights med en gång. Jag kände först nej till den idéen, tills jag insåg hur mycket pengar som kan läggas på lampor. Så det kanske blir ett ja när jag fått suga lite på den karamellen.
 
Jag har hittat den soffa vi ska köpa! En positiv sak i allt det stressiga. Då jag inte vill ha vita väggar i hela huset måste jag hitta en färg som kan matcha soffan. Tror det kan bli "ljus antikgrå" och "Minty breeze i vardagsrummet. Eller?
 
 
(bild hämtat från BoConsept/pinterest)
#1 / / Linda:

Ett stort grattis! Du kammade hem vinsten i lucka nummer 6: http://lindablom.se/2017/december/lindas-julkalender-2017-lucka-6.html#comment

Maila mig på kontakt@lindablom.se :)