Jobb och cykel
Det är tur att jag har min syster, som säger till mig att det är dags att ruska liv i bloggis igen! För att ha denna ventil är ju verkligen guld värd. Och så mycket jag har att berätta sen! 

Först och främst - jag har fått ett alldeles perfekt, spännande och peppande jobb! Och jag börjar om en vecka! Personal- och administrationskonsult innanför förskoleverksamheten i kommunen. Känns så mitt i prick för mig. Och det är nära både till Elsas förskola och hem. Vilken leder mig till nästa viktiga nyhet...

Jag har blivit med EL-cykel! Efter att alla andra färdmedel vägs upp mot varandra så blev vinnaren just denna cykeln. Värsta bästa köpet! Miljösmart och värsta roligaste grejen, man flyger iväg på det med en himla fart och liiiite vardagsmotion ger den också. Ja alltså, kan ju va årets bästa köp det där. 

Sist men inte minst har lilla fröken Elsa hunnit bli elva månader stor, sex tänder rikare och står upp vid varje tillfälle som ges. Det behövs egentligen ett helt inlägg som bara handlar om hennes utveckling. Om en månad fyller minn lilla fågelunge ett år? Vart tog tiden vägen?!
#1 / / Sofia:

GRATTIS både till jobb och cykel :)

#2 / / Fredrikapåvinden:

Åh men stort grattis till jobbet! Så fint att läsa att du hittat rätt! Och spännande med elcykel ju!

#3 / / Åsa Rindstål:

Men så kul med nytt jobb! Grattis grattis!

#4 / / Yohanna:

GRATTIS! Hurra! Minns när du skrev om att du gärna ville ha ett jobb (helst i förrgår) så har du det nu! Vad kul!

#5 / / OLIVIA:

Grattis!!

#6 / / Mirre:

Ohh elcyckel skulle jag minsann behöva =D