I nuläget

Denna vecka har halsduk och skinnjacka packats fram och jag har officiellt invigt hösten. Det är trötta dagar dessa dagar, för Elsa har slutat nattamma, vilket innebär att hennes härjande nattetid blir lite mer påtagligt eftersom hon faktiskt måste sövas på nytt varje gång. Förut gjorde liksom tutten det jobbet. När jag klagade imorse på att jag var trött sa min sambo att det bara är för mig att vänja mig eftersom det är detta som kommer att gälla två år framöver. Han har säkert rätt, men den insikten gjorde mig ju inte piggare direkt. Men om två dagar lämnar vi över Elsa till farmor över helgen och åker till Gotland på bröllop. Det ska bli lite skönt måste jag erkänna, även om det säkert inte blir så mycket mer sömn där. Gotland är Dock alltid en bra idé! 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Lina:

Jag har också fått inviga höstjackan och halsduken den här veckan, usch va kallt det blivit! Förstår att det är jobbigt med sömnen nu för Elsa och även för er, förhoppningsvis så kommer hon sova bättre snart :)

Va mysigt med bröllop, och på Gotland - det låter ju så idylliskt :) Jag har varit på två stycken den här sommaren och har ett kvar i oktober, verkar vara giftemålens år det här :)

Kram på dig

#2 / / Yohanna:

Hur gick det att sluta nattamma? Slutade ni direkt? Fiona har börjat vaknat nu igen mitt i natten och nu är hormonerna inte med mig direkt. Hon somnar ju, men jag somnar oftast sittande medan jag ammar henne.

#3 / / Mamma Malin:

Åh, söta rävmössan! Har jagat den land och rike runt typ men nu har jag lagt undan en i en helt annan stad som stackars mormor får hämta, haha. Hoppas den passar bara!

Hoppas det har gått hyfsat med nätterna i alla fall!