Jobb och cykel
Det är tur att jag har min syster, som säger till mig att det är dags att ruska liv i bloggis igen! För att ha denna ventil är ju verkligen guld värd. Och så mycket jag har att berätta sen! 

Först och främst - jag har fått ett alldeles perfekt, spännande och peppande jobb! Och jag börjar om en vecka! Personal- och administrationskonsult innanför förskoleverksamheten i kommunen. Känns så mitt i prick för mig. Och det är nära både till Elsas förskola och hem. Vilken leder mig till nästa viktiga nyhet...

Jag har blivit med EL-cykel! Efter att alla andra färdmedel vägs upp mot varandra så blev vinnaren just denna cykeln. Värsta bästa köpet! Miljösmart och värsta roligaste grejen, man flyger iväg på det med en himla fart och liiiite vardagsmotion ger den också. Ja alltså, kan ju va årets bästa köp det där. 

Sist men inte minst har lilla fröken Elsa hunnit bli elva månader stor, sex tänder rikare och står upp vid varje tillfälle som ges. Det behövs egentligen ett helt inlägg som bara handlar om hennes utveckling. Om en månad fyller minn lilla fågelunge ett år? Vart tog tiden vägen?!
Publicerat i Allmänt / Vardag
Kommentarer (6) Follow

Och störst av allt är kärleken

Här kommer ett litet utplock av gotlandsbröllopet vi fick äran att närvara på. Två undebara människor som jag har haft glädjen att följa i åratal, ja jag hade faktiskt till och med äran att para ihop dem för åtta år sedan. En runda sanning eller konsekvens som slutade i en puss, som ledde till ett förhållande och nu firades i bröllop. Jag smög runt med kameran framme hela lördagen och fick några fantastiska bilder. Bruden var så vacker att jag nästan tappade andan. Det var så himla kul och lyckat allting! 
Publicerat i Allmänt / Familj / Foto
Kommentarer (6) Follow

I nuläget

Denna vecka har halsduk och skinnjacka packats fram och jag har officiellt invigt hösten. Det är trötta dagar dessa dagar, för Elsa har slutat nattamma, vilket innebär att hennes härjande nattetid blir lite mer påtagligt eftersom hon faktiskt måste sövas på nytt varje gång. Förut gjorde liksom tutten det jobbet. När jag klagade imorse på att jag var trött sa min sambo att det bara är för mig att vänja mig eftersom det är detta som kommer att gälla två år framöver. Han har säkert rätt, men den insikten gjorde mig ju inte piggare direkt. Men om två dagar lämnar vi över Elsa till farmor över helgen och åker till Gotland på bröllop. Det ska bli lite skönt måste jag erkänna, även om det säkert inte blir så mycket mer sömn där. Gotland är Dock alltid en bra idé! 
Publicerat i Allmänt
Kommentarer (3) Follow