Elsas födelsedagI söndags fyllde Elsa ett år. Och såklart firades det med kalas och tårta. Hon har på topphumör hela dagen, så det var ju härligt att hon vaknade på rätt sida den dagen. Hon fick jättemycket jättefina presenter och besök av gulliga gäster. En fin dag, helt enkelt. Det blev en hög ribba på födelsedagar, men man blir ju bara ett år en gång i livet! 
Publicerat i Allmänt / Bebis
Kommentarer (0) Follow

Smash the Cake
Inför Elsas ettårsdag fick jag äntligen uppfylla en av mina stora fotodrömmar - en all-in Smash the Cake fotoshoot! Hela processen runt detta var hur kul som helst, med inköp av tutu-kjol och tårtbakning. Allt blev väldigt rosa, men det var väl på tiden. 

Vad tycks? Jag är nöjd och det kommer sitta fint i albumet i framtiden. 
Publicerat i Foto
Kommentarer (17) Follow

Första Vabben

Vi kör vår första vab idag. Men har en stark känsla av att det inte blir den sista. En vecka på förskolan hann vi med, och jag fick jobba fyra dagar på nya jobbet innan Elsa fick feber och skickades hem. Så då är det bara att passa på att mysa ordentligt och ladda om batterierna. I ärlighetens namn är det ganska gött att ha en unge med lite lägre energinivå än vanligt hemma. Är mest långa kramar och tutte som gäller! 

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Känner stort behov av att få lägga fokus där, jag har väldigt mycket att lära såhär i början. Längtar tills jag kommit in i allt och blivit varm i kläderna, mitt dåliga tålamod gör sig verkligen till känna när det går lite trögt. Dock känns arbetsplatsen och miljön bra, så detta blir nog toppen tillslut!
Publicerat i Allmänt / Bebis / Vardag
Kommentarer (3) Follow