Hejsan NovemberOktober - vilken månad! Fylld av nya livskapitel för både mig och Elsa. Ny förskola, nytt jobb, nytt levnadsår - ett helt år som mamma. Och massa, massa tårta! 

Månaden började med att Kristoffer hade sin sista vecka som pappaledig och att Elsa började förskola den 5e oktober. Det var en superlätt inskolning och hon var nyfiken och glad. Vecka nummer två blev däremot jättejobbig, men mycket gråt och att hon hela tiden vill vara nära. Gud så mammig hon har blivit, helt nytt för mig. Hon har alltid kunnat tanka trygghet hon de allra flesta, men nu blev det bara mamma som gällde. Hon grät också både vid hämtning och lämning. Då brast mitt mammahjärta i tusen bitar. Men valmöjligheterna var begränsade då både jag och Kris precis hade gått in i nya jobb. Vi försökte ge henne korta dagar och mycket närhet hemma, och nu några veckor senare går det mycket bättre. 

Den andra stora grejen som skedde denna månad var såklart att Elsa fyllde ett år! Det firade vi både i Sverige och hemma i Oslo, med massa tårta, besök och kalas. Tack alla som var med och firade vår stora lilla tjej <3.

I november väntar mer födelsedagar, nämligen min och Kristoffers. Vi har redan bokat bord tagen i ära, på en fin restaurang här i Oslo. Så det är mer att se fram emot än grått väder och rusk! 
#1 / / Yohanna:

Men hurra och grattis överallt!

#2 / / Mirre:

Men så charmigt att ni fyller i nov båda två. Här är det vår tös som fyller i nov och svärfar =D