Lovely CapturesJag har efter många om och men, tvivlan på mig själv och tvekan på om jag är bra nog, äntligen bestämt mig för att lita på min passion och min talang och göra något jag verkligen, verkligen har lust på! Jag har startat ett Instagram-konto enbart för mitt fotande. Där delar jag bilder med fokus på porträtt och en del naturbilder. Jag kände att det var dags att sluta spamma min andra Instagram med bilder som inte passar in där. Jahanna_hem hör nu vardagen till och min "professionella" instagram heter lovely_captures. Jag skulle bli jätteglad om ni ville följa mig där, den skulle vara oerhört peppande för självförtroendet som jag prövar att bygga upp gällande mitt fotande. Allt eftersom kommer jag också bygga upp en hemsida, där jag delar med mig mer av mina bilder och där jag förhoppningsvis kommer få in lite bokningar på jobb allt eftersom. Men det får bli efter julstressen. Jag är så glad för att jag blivit peppad nog av mina närmsta för att känna att jag vågar göra detta. Det är dags att sluta tvivla på mig själv och satsa lite, helt enkelt! 
Publicerat i Allmänt / Foto
Kommentarer (5) Follow

Välj kärlek


Jag vaknar upp till en mardröm. Med en gång försöker jag greppa vad som har hänt, att ondskan har vunnit ännu en gång och tagit grepp om människor i form av rädsla. Idag känner jag inte för att gå ut, vill låsa in mig och mitt barn för att inte utsätta henne för risken att möta den där ondskan. Men samtidigt, då låter man den vinna. Att vara rädd är väl det värsta man kan vara nu. Så jag tänker välja bort det. Istället vill jag dela glädje, kärlek, solidaritet, medmänsklighet. Och lära min dotter att välja kärlek. 

Det fina som sker när en sån här tragedi inträffar är att ur allt hemsk blomstrar medmänakligheten upp, som ur askan kommer människors engagemang och solidaritet fram. Det är väl det som gör att jag fortsätter tro på människor. Onskan slår en i ansiktet, men i nästa sekund börjar människor sträcka ut sina armar och omfamna varandra, stötta och ser bort från landsgränser och hudfärger. Alla är vi människor, empatin tar överhanden och vi sörjer och hoppas tillsammans. När man ser den reaktionen på alla hemskheter sker så känner jag hopp i allt jävligt. Det finna mycket hemskheter, men det finns också mycket människor som väljer kärlek framför hat.

Välj kärlek.

Publicerat i Allmänt
Kommentarer (3) Follow

Drömmar i tyll
Dessa bilder känns så sagolika och magiska, de kan ju vara de bästa jag någonsin fotat! Men det kan ju vara så att jag tycker extra mycket om dem just för att mina favorittjejer agerar motiv. Vi lekte lite dress-up (jag fick till och med sätta upp Matheas hår, hör och häpna) sedan gick vi ut i höstvädret och tog en drös med fina bilder. Sånt här borde man göra oftare, för verkligheten är ju att dessa två växer upp blixtsnabbt och det är underbart att bevara minnen för framtiden. 
Publicerat i Allmänt / Familj / Foto
Kommentarer (40) Follow