Hipp hipp hurra för Norge

 
Nu har vi landat med mjukisarna på efter att ha firat dagen till fullo. Det är något alldeles magiskt med denna dag och man känner verkligen en speciell känsla från det att man står upp på morgonen. Alla är så fina och jag älskar att se på alla vackra bunader som syns på Oslos gator. Jag somnar helt klart nöjd med denna dag och längtar redan till nästa år, som kommer bli speciellt eftersom det då är första året Mathea går i barnetåg, eftersom hon då går i första klass. 
 
Det är bra att jag haft en sådan busy dag eftersom jag därför inte hunnit tänka på vad som väntar mig imorgon. Då ska jag nämligen operera mitt ben och sövas för första gången. Om jag tänker tillräkligt intensivt på det får jag nämligen total panik inombords. Så det är lika bra att låtsas som ingenting tills dess att jag faktiskt är där på sjukhuset. Men om jag bara undviker tanken nu så kommer jag säkert sova bättre inatt!
 
#1 / / frulundquist.blogg.se:

Kommer gå finemang imorrn! 😉 men förstår att det känns obehagligt! Lycka till!

#2 / / AngelicasVärld:

Förstår att det känns obehagligt att behöva sövas...jag har gjort det en gång å hade precis samma känslor och tankar som du innan - men allt gick jätte bra !! Det kommer gå super för dig med!

#3 / / Clara:

Så fina och härliga bilder!

#4 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Verkligen så härliga bilder :)