Vårjacka till björnungen
Lillbusan har fått en ny vårjacka. Införskaffad igår på Zara. Jag kunde inte avstå från denna fina, är helt såld på björnöron och tycker fickan frampå med träknapp var en helt ljuvlig detalj. För tillfället är det svårt att klä henne då vädret är så oförutsägbart, men denna känns lagom varm och passar säkert också svala sommarkvällar. Hur klär ni era bebisar i kluriga vädertider? 

Dagens svåraste val är om vi ska babysimma eller inte. Jag borde egentligen inte eftersom jag fortfarande har stygn i benet, men det känns så slösigt att inte gå eftersom vi redan missat halva terminen. Det kostar ändå tvåhundra pix per gång som vi redan betalat. För att vara ärlig känner jag mig ovekväm i gruppen. Det är väl tio andra mammor med sina bäbisar där och det verkar som alla kommer från samma mafia-mammagrupp. Eller kanske är det för vi missade första timmen och en potentiell teambuilding session. Inte helt skön stämning mellan mig och mammamafian helt enkelt. Jag intalar mig att jag gör det för Elsas skull. Kanske inte hon märker skillnad på badbalja och badbassäng? Samtidigt hade en aktivitet gjort oss gott. Alla dessa val!
#1 / / frulundquist.blogg.se:

Så snygg jacka! Tycker det är supersvårt att klä dom små nu. Ena dagen snöar det, och nästa dag är det 10 grader varmt och sol.. Å vår lilla Fred är väldigt varmlivad, så jag klär honom ofta för varmt, speciellt när han ska sova..

#2 / / Viktoria - Mamma till William ♡:

Men åh vilken söt liten jacka! Jag älskar också kläder med öron på, så otroligt gulligt!

#3 / / Maria Grahn :

Sååå söt ❤️

#4 / / Tove:

Mån ååh vad fin!

#5 / / Anonym:

åh va sööt :)

#6 / / Johanna:

Jösses så fin jacka!!!

#7 / / ronja:

så söt!

#8 / / Yohanna:

Att klä på bebisar är okul. Skitsvårt. Men jackan, vilken storlek är den? Har letat en del men hittar inget så kör på en fleecejacka i storlek alldeles för stor. Men det är liksom ingen bra jacka långsiktigt sett. Jag ska kika in på Zara!

#9 / / Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.:

Underbar på bilder på din lilla sötnos! Jag har inte gått på babysim med någon av mina grabbar och jag tror att de har klarat det ganska bra ändå :) Men jag velade många gånger.....

Hoppas du haft en fin onsdag!

#10 / / ISA:

nämen det där var ju bland det sötaste på länge <3

#11 / / Sofia:

Underbar jacka ❤️

#12 / / Mamma Malin:

Åh, vilken fin! Den ser himla mysig ut också :)
Det är klurigt med vädret och jag brottades med det senast igår. Ofta har Charlie vindfleeceoverall från Polarn och den tycker jag är lagom men är det för mycket sol blir det jättevarmt så igår fick jag byta efter halva djurparken och köra på jacka och filt i vagnen istället.

#13 / / Mirre:

Vilken söt kappa, verkligen. Kan känna igen mig i det där, och trivs man inte så är det nog i långa loppet bättre att avstå, för oron och tankarna innan mår man bara dåligt över. Men visst det kan ju bara bli bättre än man tror så ibland är det bra att gå över det man själv tycker också, så det är både och egentligen =D

Ja hehe ibland så får man verkligen fundera en extra gång hur folk verkligen gör, för vad är syftet att hålla på sådär öppet kan man undra ;)

#14 / / Pauline, mamma till två små:

Du tar ju helt underbara bilder =) Vad har du för kamera och objektiv? och vad använder du för redigeringsprogram?

#15 / / Jasmine:

Så söt!

#16 / / starsinlife.blogg.se:

Åhh vad sött!

#17 / / Vano:

Men vilken sööt jacka!

#18 / / linah:

vilka söta bilder:D!

#19 / / Emma-Väntar tvillingar!:

Ja tror den kommer bli perfekt till dem :) lätt att köra var den med :)

Så snygg jacka, super gullig med öronen!

#20 / / Ninni - Vimsiga mamman:

amen det var väl det sötaste :D