TillbakaHär åks det bil. Helgen är slut och vi är påväg hem till Oslo igen. Det har varit en riktigt härlig helg med familjemys varje dag. Denna gång har bara den närmsta familjen prioriterats, tyvärr på bekostnad av vännerna. Så måste det bli ibland, man kan inte hinna allt. Det går inte att flänga runt på samma sätt längre, Elsa kräver sitt och hon visar missnöje när det blir för mycket på tapeten.

Vi har i alla fall fått titta på lite möjliga lokaler för bröllopet. Rosenhill föll inte min kära sambo i smaken och jag måste respektera hans vilja. Det är ju inte bara jag som ska gifta mig! Så igår åkte vi en sväng förbi Ekerbyhovs slott för att reka läget där. Det gillade Kris bättre och jag kan verkligen se potential även där. Ett annat alternativ är Kärsögården. Så nu när vi kommer tillbaka hem ska det ringas runt lite för att kolla upp kostnader närmare. Det är ju inte billigt att ordna bröllop! Men det är kul! 

Idag blir Elsa sju månader stor. Herre vad tiden går fort! Hon känns så stor nu, kryper frammåt och snicksnackar. Vägrar nästan ligga stilla i famnen och amma, då kan man ju missa saker. Lika disträ som sin mamma! 
#1 / / Yohanna:

Ja tiden går alldeles alldeles alldeles för fort .___.

#2 / / Emma Sofie:

Åh vad roligt att få planera sitt bröllop, avis!

#3 / / Sandra Andrejev:

Kul att ni fick en mysig helg :) ! usch skulle aldrig kunna bo så långt bort från mina föräldrar haha! :)

Kul med bröllop! Drömmer här med men än sålänge finns inte pengarna!

#4 / / Sofia:

Jag vet precis hur det är när man kommer hem, det flängs runt överallt och är sjukt intensivt, både kul och kan samtidigt ibland bli lite jobbigt. Men vad roligt att planera bröllop, förhoppningsvis får jag också göra det inom den närmaste framtiden :)