Morgonmys


Vi började med en himla fin morgon här hemma klockan sex. Vi hade nämligen ett födelsedagsbarn som det skulle sjungas upp för. Paket öppnades på sängen, förutom ett stort som inte fick plats någon annanstans än på vardagsrumsgolvet, nämligen den på bilden här ovan. Sedan blev det våfflor till frukost innan unge och far åkte iväg. Elsa hade dragits upp tidigare från sömnen än hon var redo för, så hon somnade snabbt om i min famn i soffan. 

På dagsschemat ekar det ganska tomt, i alla fall om jag inte bestämmer mig för att ta tag i de saker jag skulle kunna ordna med. Jag tänkte igår att jag skulle ringa till doktorn idag om Elsas förkylning inte blivit bättre, men så verkar den lite bättre idag - det är så svårt att säga för host och snor kommer och går. Hon har inte haft feber sedan i lördags, så vad skulle läkaren göra? Jag är mest orolig för att hon inte går upp i vikt som hon borde. Det har nämligen blivit mer tutte och mindre fast mat sedan hon blev sjuk för några veckor sedan. 

Nu måste jag i alla fall starta dagen här, annars har jag en känsla av att det blir en innesittardag detta och efter en sådan dag igår orkar jag inte en till! 
#1 / / AngelicasVärld:

men vilken härlig start på dagen å GRATTIS till födelsedagsbarnet!