Oslo har fått finbesök

Precis som jag har lovat mig själv var kameran med igår på promenaden. Och när solen lyser är allting vackert nog att fota! Jag köpte glass och gick till stallet här i området för att se på de fina hästarna som också dem verkar glada över att solen äntligen är framme. 

Idag är en dag jag har längtat efter länge! Det är nämligen så att Oslo har tagit emot finbesök i form av min kära vän Bubbles och henne ska jag få äran att hänga med. Först blir det en del bebismys, eftersom hon heller inte mött Elsa ännu. Sedan ikväll lämnas barn hemma med pappan medan jag och Bubbles går ut och prövar på det där med utgång ihop. I ärlighetens namn är jag lite orolig över vad som kommer hända med mig efter några öl. Antagligen kommer jag somna haha. Det ska i alla fall bli spännande att uppleva lite socialisering med vänner på kvällstid, utan barn! Jag är säker på att denna dag kommer bli superhärlig! 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Jasmine:

Härliga bilder :)

#2 / / AngelicasVärld:

Men va härligt med utgång!! Se till att njut å kör varannan vatten så kommer du säkert ha super härligt å inte somna ;-)

#3 / / frulundquist.blogg.se:

Det är du värd! Ha en trevlig kväll, å njut!

#4 / / Anonym:

vilka fina bilder :D