Morgonpigg

 
Här gnuggas ögonen och kaffebryggaren jobbar för fullt. Man kan helt klart säga att sovmorgonarna är över, Elsa hade gärna stigit upp vid fem- halv sex om jag inte hade gett henne lite matmutor för att hålla ron fram till sju. Sedan följer full fart med gröt, lek och bus - och med krypande bebis krävs en hel annan typ av närvaro från min sida - därav full kaffekanna! Vi har en trappa ned till källaren utan någon trappgrind, så mina katastroftankar har såklart börjat skena iväg igen i samma takt som Elsa rör sig fortare över golvet. Det måste ordnas med, helst med en gång. Thank God för nätbutiker!
 
Det där med frukost har blivit en helt annan femma sedan bebis ankom. Hur hade jag tiden förut? Ledorden för mina matvanor är JUNK JUNK JUNK. Favoritfrullen är french toast med extra florsocker. Det är dagens sanning!
#1 / / AngelicasVärld:

förstår att det är fullfart, men säkert väldigt härligt också! enormt vackert redigerade bilder!! Så fint!

En härlig onsdag önskar jag dig!

#2 / / Mamma Malin:

Hehe, ja sovmorgon har man ju aldrig längre men det gör mig inte så mycket när man vaknar till världens smile ;) Jag sätter Charlie i babysittern eller lägger i gymmet medan jag äter frukost. Funkar bra :)

#3 / / Lina - my art & my life:

med extra florsocker lät faktiskt gott ändå! haha måste testa!