Källan inspirerar

Idag blev det en lång promenad i solen. Kameran fick följa med i högsta hugg och med Källans podcast i öronen blev jag ytterst inspirerad. Älskar inspirationspoddar och denna extra mycket eftersom den i huvudsak handlar om kreativitet. När jag som nu inte utför särskillt mycket kreativt så är det ändå peppande att höra andra prata om kreativitet. Jag har nämligen lite torka på den fronten. Framförallt känner jag att dagarna just nu rusar förbi och det finns ingen tid över till att stanna upp och gå in i något projekt. Men som sagt, då är det skönt att inspireras på annat sätt och passa på att knäppa några bilder när väl ute och rullar vagnen. 

Nu åker vi till landet över helgen. Det ska bli regn, men då passar jag på att låsa in mig och förbereda mig inför den intervju jag ska på på tisdag. Så får barnen underhållas av pappan ett par timmar. Det kommer bli mysigt oavsett väder! 
#1 / / Emelie Babunovic:

Vilka fina bilder!
Önskar att jag kom ihåg att lyssna på podcasts :-) Glömmer hela tiden!

#2 / / ɑ n n i k ɑ:

Fina bilder!

#3 / / Elin Gåhlin:

Åh vilka underbara bilder! Älskar den ljusa redigeringen!:)

#4 / / Stina - Tillvaron.se:

Håller med om att Källan är väldigt inspirerande, och precis som du säger är det härligt att lyssna på även fast man själv inte är inne i ett kreativt flow :)

#5 / / Yohanna:

Kreativitet är kondition och det värsta är när man vill men det går inte. Nu är jag dock mitt inne i det och min hjärna vill göra om allt samtidigt så jag har 100 projekt hemma som jag knappt hinner med. Ehe :)

#6 / / Sandra Lundin:

Blir så otroligt glad över det här så du anar inte. Tack snälla!

#7 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Vackra bilder :)

#8 / / Helen:

såå fina bilder! skönt att bara vara ibland..

#9 / / matilda w:

suerfina bilder :)

#10 / / Mirre:

Så vackra kort och jag har också varit på landet idag, ljuvligt =D

#11 / / Angus:

Men titta va duktig du är! Maskrosbilden va ju super!