Ikea kulbana får ett ansiktslyft

 
Denna kulbana från Ikea har hängt med från flytten och jag vet inte ens varför jag inte har kastat den, för den är varken fin eller behändig. Men det kan ju hända att Elsa kommer gilla den när hon blir lite mer motoriskt utvecklad. I alla fall, om den ska stanna kvar i huset så behövdes det helt klart en uppiffning. Och som alltid kommer Pinterest med goda idéer om hur man pimpar en gammal ikealeksak!
Jag sprayade den med kopparfärg och målade kulorna i olika härliga färger - rosa, vit och mint så nu passar den bra in i Elsas rum. Den blev helt klart mycket snyggare efter ett litet ansiktslyft!
 
Det är så skönt nu när solen äntligen har bestämt sig för att visa upp sig, att sitta ute med ett pysselprojekt medan Elsa sover i vagnen. Det gör något med själen, jag känner mig alltid mycket mer rofylld när solen är framme än när det är grått och mörkt. Jag tror genuint att många blir bättre människor på sommarhalvåret, och jag hör nog till den skaran. Jag känner mig verkligen gladare denna tid på året än vad jag gör i vintermörkret. Glad, energisk och kreativ! 
Publicerat i DIY / Pyssel
#1 / / AngelicasVärld:

Super snyggt!! Va duktig du är! Det vart ju verkligen ett jätte lyft!

#2 / / Tove:

Vad fint! Har också en sån, kanske skulle ta och göra om den lite jag med :)

#3 / / Yohanna:

Fiffigt! Fin blogg för övrigt, gillar bildern och så blå ögon hon har!!

#4 / / Linda:

Smart och snyggt! Jag är lite "allergisk" mot de gälla färgerna i leksaker som rött, gult, blått och grönt i kombination.

#5 / / Sofia:

Superfint! :)

#6 / / Maria Grahn :

Så läckert det blev!