Hon ålar sig nu

 
Denna lilla krabat har börjat åla. Hur det hände förstår jag inte riktigt, men som med allt annat går saker fort med henne. Hon brås på sin mor när det kommer till dåligt tålamod, hehe. Hon har legat och flaxat med armar och ben ett tag nu samtidigt som hon skrikit - sedan en dag så kom hon helt plötsligt frammåt. Det verkar passa henne bättre att kunna röra på sig, hon blir inte lika frustrerad på golvet nu utan kan underhålla sig själv med att jaga efter leksaker. Dags att köpa trappgrind! 
 
Idag har tiden runnit iväg och bloggen har bortprioriterats. Det blir lätt så när Elsa inte har lust att sova sina middagslurer som vanligt. Hon kommer alltid i första hand, och ibland bestämmer hon sig för att inte låta sig underhållas av annat än närkontakt med mamma. Så idag har vi suttit mycket i soffan och myst, busat och ammat. Jag tror det är tänderna som spökar - för så här kinkig är hon väldigt sällan. Jag försöker påminna mig själv om att jag inte kan klaga, eftersom jag vanligtvis har en väldigt lättomgänglig och snäll bebis. Men jag har blivit bortskämd och är van att kunna ha en hel del tid för mig själv och mina projekt. 
 
Imorgon tror jag att vi ska ta ett till besök i Svenska Kyrkan här i Oslo för mammacafé. Det blir mysigt att träffa andra mammor och bebisar, att få öva på att sjunga lite svenska barnsånger är heller aldrig fel!
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / maria eek:

Jag prioriterar också bort bloggen på dagarna. Den får inte ta min tid ifrån familjen. Jag bloggar nästan alltid när de sover på kvällen :)
Vilka ögon din lilla har!

#2 / / AngelicasVärld:

Men Sötisen då - ålar va duktigt!!

Ang tänder så fick jag ett supertips av min BM när barnen var små...ta flytande alvedon på fingret och gnugga in i tandköttet med fingret så lindrar det å man slipper ge dom en hel dos!

#3 / / Anonym:

Hon liknar mig på bild två,ska hitta bilden jag tänker på och messa dig. Puss!

Svar: Ida? :)
Johanna