(Foto)utmana mig själv

 
Jag har bestämt mig för att jag ska börja fotoutmana mig själv mer. Jag har älskat att fota så länge jag kan minnas, jag fick till och med en egen framkallningsapparat och framkallningsutrustning när jag var runt tretton år. av pappa och stängde in mig på badet för att framkalla rullar och pappersfotografier. Genom åren har mitt engagemang för fotografering gått upp och ned och jag har inte riktigt gått in för att utveckla min egna stil eller lära mig mer. Men nu är det dags! Såklart föder bloggen ett ökande intresse och det är väl bara att sätta igång att gå utanför komfortzonen för att lära mig. Jag som aldrig tar fram kameran utomhus tvingade upp den ur väskan idag på hemvägen och knäppte några bilder. Förutsättningarna var inte de bästa med regn och gråväder, men trots det tyckte jag det var både kul och blev helt okej, ändå! Är det någon som har en idé för hur man kan utveckla sitt fotograferande och vad man kan fota, kom då gärna med tips vettja!
 
Idag tog vi turen in till Svenska Kyrkan för babycafé. Det är trevligt att umgås andra svenska mammor, utbyta historier och erfarenheter. Men framför allt är det väldigt kul att se Elsa tillsammans med andra barn, eftersom hon utvecklas mycket socialt just nu. Hon vågar sig fram och är lite med i leken, även om hon är en av de minsta. Väldigt fascinerad av de andra mammornas fötter var hon också. Sångerna intresserar henne inte något särskillt ännu, eller jo när mamma viftar på armarna och skrålar imse vimse spindel så är det ju lite spännande. 
Publicerat i Vardag
#1 / / Mikaela:

Jag tror det finns både vecko- och månadsutmaningar inom foto där man typ har ett tema att fotografera efter. Vet att flera bloggar är med i såna grejer, det kanske vore något? Testa googla typ fotoutmaning+blogg kanske för att hitta?

#2 / / Jennifer Doverfors:

Det där med fota är ju så svårt! Jag har också ett berg och dalbane intresse, för det mesta faktiskt! :O Tror ändå det är tur att man kan brinna lite extra mycket för något ett tag och sen ett annat, man kan ju alltid ta upp sina intressen igen som tur är :)

svar: Men åh är det roligt med babysång och det där? Jag har ju inte kunnat gå på något eftersom det varit sjuksäsong och Hjalle var prematur var vi rekommenderade att inte träffa barn alls i dagisålder eller liknande... Skittråkigt har det varit för vi har ju bara kunnat vara hemma och utomhus (och vem vill vara ute i snålblåst och -15?). Babysim tänkte vi nog försöka oss på att prova nu i alla fall, han älskar att bada hemma så det borde ju gå hem tycker man! :D