Rum för en sexåring

 
Idag har vi varit i fixartagen, helt klart. Jag började prata för några dagar sedan om att ordna lite på sexåringens rum och idag hade jag visst väntat länge nog. Så det blev en sväng till Ikea där jag köpte en klädbetjänt och en Kallaxhylla med lådor till. Idéen att klä in klädbetjänten med ljusslinga har jag fått från Jennyh och jag tycker den passar bra in på ett rum till en tjej som gillar sina klänningar! 
 
Så in med lite nytt och ut med lite gammalt på hennes rum, men jag har fortfarande lust att ordna fler nya detaljer till rummet för att det verkligen ska få sig en uppiffning. Hur fin är inte denna fjäderlampa från Vita? Som en dröm, om du frågar mig. Och printet på Mr Ted är också helt lovely. Jag älskar alla Mrs Mighetto Prints, men tycker detta är extra fint. Kanske lite för "killigt" i vår flickiga flickas smak, men om jag får bestämma så!
 
Jag kan ju helt enkelt inte hålla mig borta från att ha något att planera och pyssla med här hemma. Men tur är väl det, för det håller mig underhållen och på gott humör! 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Kimmey:

Fint :)

#2 / / Emelie:

Det kommer bli superfint!

#3 / / Jullan:

Så fina saker. Längtar ihjäl mig tills jag får inreda tjejernas rum. :/