En jobbig natt


Jag blev medskickad starka smärtstillande tabletter från sjukhuset som jag inte kan ta när jag ammar. Därför såg vi ett ypperligt tillfälle att prova en natt utan nattamning. Men då smärtan i benet var helt överkomlig igårkväll avvaktade jag med att ta dem och tur var det, för lilla fröken fick hög feber frammåt midnatt och då hade jag absolut inte hjärta nog att inte låta henne amma. Amningen är ju lika mycket en trygghetsgrej som en källa till mat, eller egentligen mer det första nuförtiden. Så samtidigt som benet smärtade och jag enbart kunde ligga i en viss position med benet, krävde Elsa bröstet precis hela natten. Med en gång som jag provade att dra mig undan henne vaknade hon upp. Jag fick också tillslut ta en alvedon mot det onda jag kände. Det var först vid sex-tiden som pappa kunde ta över henne och nu ligger de båda och snosar i sängen. 

Och jag? Jag kan inte sova vidare! Men det gör inte så mycket när jag vet att en lugn dag på soffan väntar. Skönt när dåliga nätter följs av opretantiösa dagar.
#1 / / AngelicasVärld:

Men va jobbigt!!

Tur i oturen att du inte tog den där medicinen...förstår att skruttan ville ha närhet när hon är dålig...krya på er båda!

#2 / / Lina:

Usch va jobbigt att hon fick hög feber just när du hade som ondast... Men skönt att operationen gick bra, och jag hoppas att både hon och du mår bättre snart :) Kram

#3 / / Ninni - Vimsiga mamman:

men vad jobbigt =/
ja klart det är trygghet för den lille :(