Bröllopsdrömmar

Bilder lånade från Pinterest. 
 
På torsdag rullar bilen mot Stockholm och när vi väl är där så ska vi passa på att besöka Rosenhills Trädgård ute på Ekerö får att kolla av möjligheterna att ha vår bröllopsfest där nästa år. Jag har alltid älskat att hänga där - ett jordnära, avslappnat och enkelt ställe där man kan bakluckeloppa, musta äpplen och äta vegetariska soppor med hemlagat bröd i deras inredda lada. Denna plats har verkligen den känsla jag strävar efter till vår bröllopsfest, romantiskt, rustiskt och bohemiskt. Så är det också nära till Ekerö kyrka, där jag har drömt om att gifta mig sedan barnsben. Efter att ha diskuterat fram och tillbaka om bröllopet ska hållas på Kris landställe här i Norge eller på Ekerö som är min hemort, landar det nog tillslut på Ekerö och det gör mig såklart så himla glad! Det ska bli nedrans kul att ordna med allt, men först måste vi få lokalen ordnad och det blir spännande att se om det är som jag minns det på Rosenhill och att låta Kris äntligen få se denna plats som jag pratat så mycket om. Nu känner jag att jag snart kan låta bröllopsinspirationen att flöda, det ska bli så himla kul att ordna med fest och fix - ni kommer definitivt få ta del av mycket av våra bröllopsplaner här på bloggen framöver. När kyrka och festlokal är bokat så är det ju bara att sätta igång och ordna!
Bara några få dagar kvar till Stockholmsbesök, yay!
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Yohanna:

Pinterestar (pinterest.se, (no?) du? Tänkte på bröllopsplaneringen, det bästa som finns! (Eller ja, väldigt bra om man har en stund över fast man inte planerar bröllop heller).

#2 / / Mamma Malin:

Ååh vad spännande! Kan tänka mig att det kliar lite i fingrarna :)

#3 / / Stina - Tillvaron.se:

Men så roligt att få följa! Har du möjligtvis några inspirerande bröllopsboards man kan följa på Pinterest eller vill du hålla dem lite hemliga? Vi verkar ha lite samma stil nämligen så det skulle vara kul att se :)

Svar: Jaa såklart jag pinnar på en board, hehe! Men det är en salig blandning av allt jag gillar av bröllopsinspo :)
Här är länken till den http://pinterest.com/johannamoller86/wedding/
Hoppas du gillar den!
Johanna

#4 / / Emmish - mamma till wille:

åh va kul och spännande :D

#5 / / AngelicasVärld:

Åh va spännande!!

#6 / / Lina:

Ååå va spännande med bröllopsplanerna! Ser verkligen jättemysigt ut på bilderna också :)