Lysande bokstavDet här är en annan grej jag pysslade ihop igår! En bokstav med ledljusslinga, A som i Arntzen blev det - eftersom hela familjen utom jag bär det ståtliga efternamnet (förhoppningsvis får jag också heta det så småningom). Ljusslingan finns att köpa på Ikea, bokstaven på Panduro. Så var det bara att måla rosa, gå bananas med en tapetkniv och vips var denna gjord på inte mer än en halvtimme. Vi har väldigt dåligt med lampor utöver spotsen i taket här hemma, så det blev fint med lite ljuseffekter. Impulsiv som jag är så freestylade jag hålen för ljusen, men det hade ju såklart blivit lite mer välgjort om jag mätt ut lite, eftersom det nu blev väldans ojämnt. Oh well, så är jag. Kul med lite snabbt pysslande i alla fall! 
Publicerat i DIY / Hemma hos oss / Inredning / Inspiration / Pyssel
Kommentarer (4) Follow

Fixartag i huset

Björnbebisen sover, i sitt lugna bo (på mamma).

Här hemma har vi kommit igång med ordentlig pysselverkstad och jag hoppas att få iordning Elsas rum ordentligt nu! Jag har nämligen börjat lägga henne för natten i hennes egna rum nu i en veckas tid. Jag upplever att vi stör varandra nattetid och när hon i alla fall somnar i egen säng får jag ett par timmar god sömn innan hon vaknar och jag hämtar över henne. Rutinen har därför blivit att jag ammar henne till sömns i hennes rum och lägger över henne när hon somnat. Lite av ett problem är dock att vi inte har någon stol i hennes rum, så amningen har skett på en träpall. Inte bra för axlarna och inte heller för baken. Men på grund av för mycket kul i mars med både Londontur och dop, får stolköpet dröja till i maj, då vi fått lite ordning på ekonomin igen. Jag har dock redan klirrat att jag ska få köpa en Charles Eames gungstol begagnat till ett bra pris! Och innan dess kommer både lampa och hylla vara på plats. Det kommer bli så fint, jag får nästan pirr i magen bara jag tänker på det, hihi. 

Så pysselverkstaden här hemma beror alltså på att lampan och hyllan håller på att fixas. Jag älskar när vi får saker gjort! Speciellt sånt jag tänkt på länge. Och Kris måste ställa upp att fixa. På så sätt är jag nog inte lättaste människan att leva med, för när jag får mina idéer så ska de fixas helst igår och Kris, han får bara ställa upp han, inget valbart. Stackars man. Det blir dock alltid fint när jag har mina kreativa perioder, så ett vackert hem har mannen fått i alla fall! 
Publicerat i Bebis / Pyssel / Vardag
Kommentarer (1) Follow

Sovpåse


Tänkte visa upp Elsas fantastiska sovpåse som hon fick av sin morbror och hans flickvän i julklapp. Sovpåse är så brilliant eftersom jag slipper oroa mig för att hon ska få täcket över huvudet. Nu när hon ständigt och jämt rullar över på magen hjälper den också, eftersom hennes rullningsteknik inte fungerar med påsen på. Och så är den fin! Och praktiskt, med dragkedja runt hela påsen och knäppen på axlarna. Den kommer från The White Company i London, som jag nu har upptäckt att de har en nätbutik med massa supersöta grejer till bebisar - www.thewhitecompany.com! 


Publicerat i Bebis / Fina saker
Kommentarer (3) Follow