Terapeutiskt tecknande

 
 
Jag har alltid gillat att sitta med färgpennor och kladda på ett papper. Och efter en natt med skrikig bebis som blåvägrar låta morsan sova gott så är behovet för lugn och harmoni stort. Taggarna var milt sagt utåt när jag vaknade imorse, jag kände mig oerhört bitter på att det exemplar av bebis jag och min sambo har producerat inte kom med "off-knapp." Det var rena rama mentalsjukhuset på hennes rum i natt, hon gick från att skrika hysteriskt i ena sekunden, till att i nästa sekund få ögonen på barbapapa-printet på hennes påslakan som uppslukade hennes totala uppmärksamhet. För att sedan lägga av ett totalt lyckojoller - och sedan tillbaka till gråt. Ja, ni fattar. Hon charmar ju sönder mig i vanliga fall, men inte mitt på natten när jag är på gränsen till att somna stående. Jag förstår inte vad alla ni andra mammor pratar om som säger att tredje fjärde natten på eget rum ska bli annorlunda och bättre. För här har det nästan bara blivit värre! 
 
Så nu sitter jag här med en superhappy bebis på golvet som pladdrar och leker, och jag - jag finner ro i att ta upp färgpennorna och kladda på ett papper, medan tankarna och spänningarna i kroppen tar en paus. Snart ska bebis sova och för en gångs skull kanske jag ska göra detsamma, trots att det är dag och solen skiner ute. 
#1 / / AngelicasVärld:

Passa på att vila när du kan...sov eller lägg dig i soffan och för att bara va ett tag - det behövs mellan varven! Du blir både gladare och en bättre mamma av det!

KRAMAR - förstår att det är jobbigt !!

#2 / / Mirre:

Nää på natten är inte det som de gör på dagtid lika charmigt, för man vill få SOOOOVA, det är verkligen ett måste för man ska orka med de små liven, isabelle är också vissa nätter nu i nån seperationsfas, hon gråter jättemycket då nån av oss går och när hon vaknar till på natten blir hon jätteledsen precis som om hon måste veta att vi är där. Men det har nog lite med dagmamman och göra att hon börjat där och vi går ifrån

Fint du gör

#3 / / Matilda :

Det är så mysigt! Har precis köpt mig några anti-stress målarböcker för vuxna. Finns på cdon.com, rekommenderar verkligen dom. :)