Midsommarbilder
Om någon har missat det - jag har tagit en ofrivillig bloggpause och det har varit midsommar! Hela familjen packades in i bilen och reste till min pappas nyköpta torp i närheten av Katrineholm. Trots typiskt midsommarväder med ena sekunden regn och andra sekunden sol, kunde vi njuta midsommarlunch- och middag utomhus. Det plockades blommor och gjordes kransar och allt var precis sådär härligt som det bör sig vara på midsommarafton. Barnen byggde koja utomhus och sprang i gräset från morgon till kväll. Igår packade vi oss in i bilen igen och körde hem. Det var en riktigt härlig midsommar! 

Jag har haft ett släng av skrivkramp sista veckan. Jag har också varit uppslukad i en del andra projekt, bland annat jobbsökande och redigering av bilder. Nackdelen med RAW-filer är att de inte lika enkelt kan laddas upp via mobilen sådär huxflux som jag gjort innan. Fördelen är att det är mycket roligare att fota! Idag har jag hittat ett nytt objektiv som har inhandlas till kameran, nämligen ett Sigma 85mm f1,4 EX DG HSM. Jag hoppas och tror att det kan vara ett bra objektiv för den typ av bilder jag gillar att ta. Lääängtar tills det kommer på posten! 

#1 / / Yohanna:

Sweet med nytt objektiv! Ska ha en 50 mm, 1,4 från och med i sommar (har 1,8 nu), det ska blir roligt! Jag _älskar_ förresten bilden med stövlarna. Vet inte varför men var tvungen att scrolla dit fler gånger och kika!

#2 / / Mirre:

Mysigt att åka med familjen till Katrineholm, där lite utanför har jag vänner, Vingåker =D. Så mysigt ni verkar ha haft det =D

#3 / / Stina - Mamma till Elias:

Underbara bilder :)

#4 / / starsinlife.blogg.se:

Härliga bilder :)