Intervjupepp

 
Imorgon ska jag på jobbintervju. Mina nerver har verkligen tagit fart och det pirrar i hela magen. Men jag tror att det är bra pirr, för jag är väldigt förväntansfull och känner mig positiv. Jag hoppas verkligen att det går bra. Jag tycker att jag är förberedd och att detta är en superintressant tjänst, så det ska bli spännande att höra mer om den imorgon. Alla papper som ska med är utskrivna och referenserna är klara. I ett hörn av mitt huvud har jag ett litet monster som säger att jag kanske inte är bra nog, att de kanske inte vill ha en "ung och oerfaren". När det monstret börjar prata så är jag dock snabb på att marschera bort mina erfarenheter och starka egenskaper till den delen av hjärnan och låta dem karatesparka ned de där monstrena! Det är så dumt att man låter sitt eget huvud vara det som gör en osäker. Och jag vet ju att jag kan! Så det så. Om de inte vill ha mig i den tjänsten, nej då är det säkert ingen bra match och då är det nog till det bästa även för mig. 
 
Allt fokus på förberedelserna inför denna intervju har tagit mitt fokus bort från bloggen en del. Jag har fått så mycket underbara kommentarer från många av er bloggbesökare sista tiden, som jag är så jätteglad för! När tisdagen är över och jag eventuellt får lite mer tid för att sätta mig ned i lugn och ro så ska jag gladeligen svara på alla kommentarer. Men nu måste fokus ligga på att få en god nattsömn så att jag är fokuserad imorgon, för då är det skarpt läge. Jag känner mig jättepepp! Jag hoppas att det kommer blir bra. Så nu blir det gonatt från mig!
Publicerat i Allmänt
#1 / / Sandra Andrejev:

Det kommer gå galant! Att få komma på interjuv är bara DET sjukt bra! så galet svårt idag! Var dig själv håller tummarna!

#2 / / Yohanna:

Det kommer gå bra! Hav självförtroende och har du inte den dosen som märks så fake it til you make it! Finns ingen anledning till varför någon annan ska ha ditt jobb.

#3 / / Yohanna:

Det kommer gå bra! Hav självförtroende och har du inte den dosen som märks så fake it til you make it! Finns ingen anledning till varför någon annan ska ha ditt jobb.

#4 / / Mirre:

Klart de vill ha dig, såå spännande, =D håller tummarna

Håller mina tummar att intervjuen går strålande och det blir en perfekt match för er båda! :)

sv; Tråkigt med mjölkallergi (men egentligen klarar vi oss bra utan mjölkprodukter). Det finns ju en hel del olika recept på mjölkfria chokladmousse :) Att göra på avokado är gott och nyttigt! :)

#6 / / Hanna ♡:

Oh vad spännande, det kommer att gå bra :)