En bra och en dålig
Såhäääär glad känner jag mig efter jobbintervju! Så skönt att ha genomfört den, nu kan jag sänka axlarna och veta att det gick bra. Oavsett om jag kommer vidare till andragångsintervju eller inte, så fick jag i alla fall visa vem jag är, vad jag går för och jag kan känna mig stolt över allt jag har att komma med! Eftersom jag varit borta ett tag från jobb nu så kändes det bra att upptäcka igen hur mycket jag faktiskt har att komma med och det är alltid kul att möta nya människor och samla på erfarenheter. 

Eftersom jag kände igår att jag ville ha en god natts sömn så blev det såklart inte alls så utan precis tvärt om. Elsa sover helt uruselt nuförtiden, men inatt var värsta natten hittills. Hon blånekar att sova mer än någon timme i sträck i egen säng och väl uppe i vår säng ligger hon och slänger med hela kroppen, sparkar med benen och viftar på armar. Hon uppför sig helt märkligt och det enda som hjälper är att stoppa en tutte i truten på henne. Så snabbt jag tar tillbaka tutten blir det samma spasmer igen. Är det någon i denna värld som känner igen detta knasiga beteende? Jag har funderat på om det är allt från magont till ryggont till epilepsi. Men det kommer bara nattetid. Hur konstigt som helst! Och min urammade kropp orkar inte med denna maratonamning på natten längre. Vi måste komma på en lösning innan jag blir galen! 
#1 / / Yohanna:

Kul att det kändes bra! Vad är det du är? Alltså vilka sorts jobb söker du?

#2 / / maria eek:

Vad skönt att intervjun gick bra! När mina barn krånglat på nätterna har det oftast varit tänder som är på väg upp....

#3 / / Ida-Linn :

Som ovanstående. Tänder. Alma har också på g och hon dansar i cirklar nattetid.

#4 / / Ida-Linn :

Som ovanstående. Tänder. Alma har också på g och hon dansar i cirklar nattetid.

#5 / / AngelicasVärld:

Tänder kanske? tipset är flytande Alvedon...ta lite på fingret å smörj in i tandköttet...det lindrar å så slipper man ge barnen en hel dos!

hoppas ni får ordning på sovandet!

#6 / / starsinlife.blogg.se:

Skönt att det gick bra!

#7 / / Caroline Blomberg:

Vilka härliga bilder!

#8 / / patriciac.blogg.se:

Vilka härliga bilder:) Vad skönt att det kändes så bra med intervjun:)

#9 / / Maria G:

Stort Lycka till och så underbart fina bilder!

#10 / / Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.:

Vilka underbara bilder! Håller tummarna att du kommer vidare till nästa intervju och att dina nätter blir bättre snart. Vet precis hur det är att inte få sova och det är verkligen tärande. Kram

#11 / / Mikaela:

Gud vad kul att intervjun kändes bra! Vad är det för sorts jobb du har sökt? Hoppas du går vidare till nästa intervju med! :)

#12 / / Johanna:

Härligt, jag tycker det är svårt med intervjuer, känns alltid bra när man går därifrån men ju mer tiden går desto mer tänker jag på allt jag borde sagt annorlunda!