Att drömma sig bort bland färger

 
Tack för all hjälp med att välja bild till sovrumsväggen! Jag har inte lyckats välja än, haha. Så än är inget inskickat för utskrift. Jag försökte få Elsas pappa till att lägga in en röst, men det blev jag inte klokare av. Så jag avvaktar och väntar ut magkänslan.
 
Morgonens bestyr har bestått av att kolla igenom färgprover som jag hämtade hem häromdagen från färghandeln. Avsikten med att sitta och kika på färgprover kan verka aningens drömskt, men jag klurar lite på vilka färger vi ska ha som tema i vårt bröllop. Japp, får en lov till att fantisera om sånt är det klart att en tar chansen!  Jag tycker de tre här uppe är helt fantastiskt fina. Jag ser framför mig inbjudningar, borddekorationer och blommor alla gå i dessa färger.
 
På dagsplaneringen lyser det tomt och inget gör väl det, för hemmet är ett evigt projekt. Idag har vi dock tillgång till bil, så kanske vi ska köra en sväng någonstans bara för att vi kan. Ute regnar det, så en promenad är ju mindre lockande....
#1 / / Yohanna:

"Hemmet är ett evigt projekt", amen!

Jättefina färger! :) Spännande med bröllop, när är det dags? :) Blir det i Sverige eller i Norge? Vi gifte oss på en herrgård i Asker 2012 :)

sv; Tack! :)

Ja, det blev ju väldans problem att hitta det rätta namnet när lillebror väl var ute.. Så mycket det skulle klaffa med och så måste namnet så klart passa personen i fråga med. Med Melwin bestämde vi oss långt i för vägen innan vi fick se han på RUL och det kändes bara så rätt.

Vi sa att lillebrors namn behövde inte börja på M men det blev visst så ändå :)

Elsa är jättesött! Tippar på att många heter det nu tack vare Frost? hehe.

#3 / / Maria:

ja och väljer du en mörkblond färg tror jag inte att du kommer se blek ut. däremot tycker jag att ögonfärgen kommer fram mer när man har lite mörkare hår :)