Altanhäng

 
Nu har vi äntligen kunnat börja nyttja vår altan och gräsmatta. Elsa har fått krypa runt och utforska både altanen och gräset och det gillar hon! Jag kan ju tycka att det är lite jobbigt att allt ska in i munnen och att man måste hänga med på varje sekund och allt hon håller på med. Den där bebisgostiden, då hon bara ville vara uppe i sina föräldrars famn, är definitivt över och det gick fortare än jag någonsin hade kunnat tro! Min lilla skrutt har till och med börjat babbla, så det dröjer säkert inte länge innan små ord börjar trilla ur hennes mun. Hon växer för varje dag som går och är verkligen sin egna lilla person med både tankar och vilja som utmärker just henne. En fantastiskt fin liten krabat måste jag säga!
 
 
#1 / / sara:

Såå gullig! :D

#2 / / AngelicasVärld:

Sötisen!!! Skönt att få hänga utomhus!!! En skön fredag önskar jag er!

#3 / / Yohanna:

Haha, håller med. Det lilla paketet är long gone. Nu kryper inte Fiona men har börjar snurra runt så hon är inte där jag lämnar henne längre. Ljuvligt, men ack vad tiden går snabbt!

#4 / / Yohanna Svensson:

första bilden är ju bara för söt, ÅH. Studentbild nr 1 :D

#5 / / Vanessa andersson:

så mysigt

#6 / / Mirre:

isabelle gillar också att hänga på balkongen, altanen, gräset men instämmer att det är drygt att allt ska in i munnen så man kan inte slappna av lika bra som hon gör eller som man sjlv vill.

Söt hon är

#7 / / Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo:

Men vilken söt liten sommarbebis =)

#8 / / Pauline, mamma till två små:

Sötis =) Det är ju så himla kul att följa sina barns utveckling och det finns ju inget häftigare. Sen att vissa faser skulle man bara vilja hoppas över det är ju en annan sak haha.

Fin midsommar till dig!