Ännu en avresa

 
Hallo! Här surplas det kaffe medan lillskruttan sover, samtidigt som jag bläddrar igenom helgens bilder. Senare idag bär det av mot Stockholm och då är det bra med ett tomt minneskort, det brukar ju som regel fotas en del där. Nu när jag har fått en optisk uppenbarelse i och med mitt nya objektiv, suktar det otroligt att även investera i ett bättre 50mm med f. 1,4 istället för det billiga jag har. Sen är det ju det där med att jag faktiskt inte är miljonär. Men det är en annan femma. 
 
Nej, om man skulle ta och packa väskan inför avresa. Jag tycker det är lite knepigt det där med att packa nuförtiden. Jag gillar att resa lätt, men hur lätt kan man resa med bebis? Jag vill ha en väska som lätt får plats under vagnen, men det är inte jättelätt att få plats med allt som behövs i den storleken på bagage. På grund av snålhet måste även blöjpaket med, det är ju halva priset på blöjor i Norge. Mycket populär smuggelvara mellan landsgränserna! Meeen om något glöms är det ju inte hela världen, allt som behövs går ju att köpa. Bra orsak till lite extra shopping. 
 
 
 
Publicerat i Resa / Vardag
Kommentarer (7) Follow

En lyckad lördag

Igår fick vi en härlig sommardag i solen. Det var båtpremiär för fröken Elsa som både kräktes och skrek. Flytväst gick nämligen inte hem hos henne. Vi tog båten till Strömstad där det handlades, dessutom åt vi smaskig lunch på ett mysigt café. På kvällen grillade vi och drack rosévin i kvällssolen. Många saker som gör gott för själen på en och samma dag. Lägger en till glada barn i ekvationen så kan det faktiskt kallas för en perfekt lördag! 
Publicerat i Allmänt / Familj
Kommentarer (4) Follow

Ny älsklingJust nu är jag så överlycklig och exalterad att jag tror jag kissar på mig! Jag har fått hem mitt nya, fina, FANTASTISKA objektiv! Åhh, nu längtar jag så till en helg på landet där ljuset alltid är vackert och barnen får ställa upp som modeller. Snacka fotopepp! Hurra hurra! 
Publicerat i Foto
Kommentarer (16) Follow