Västerbottenpaj





Igår bjöd jag på Västerbotten paj till förrätt. Älskar västerbottenost och det är kul att presentera lite svenska maträtter till min norska familj. Ägg hämtades hos grannen som har hönor - alla ägg i olika färger och storlekar. 

Pajen är hur enkel som helst att tillaga! Pajdegen består av 125 g smör, 3 dl vetemjöl och två matskedar vatten. Till fyllning blandas 2 dl mjölk, 1 dl grädde, 3 ägg, 4 dl ost, lite salt och chili.Det serverades med löjrom, rödlök och gräddfil. Mums! 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Junitjej :

Så gott!

#2 / / Susanna Maria:

Ser väldigt gott ut :)

#3 / / Amanda:

Ser riktigt gott ut!

#4 / / Chailatte:

Super duper vackra ägg. Kan du bjuda på pajen på gotland också?

#5 / / Chailatte:

Super duper vackra ägg. Kan du bjuda på pajen på gotland också?

#6 / / Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.:

Vad smarrigt!

Hoppas du har haft en fin tisdag!

#7 / / Madeleine:

En av mina favoriter till paj, så gott!

Madeleine

#8 / / Johanna Pettersson:

Åh, va gott det ser ut! :)