Nu börjar semestern

Igår när Kris kom hem från jobbet startade den officiella semestern. Solen började skina som på beställning och vi satt utomhus och njöt proaktivt av det väntade lugnet och att få vara tillsammans allihop. Barnen lekte i trädgården och Mathea hoppade på trampolinen medan jag fotade.

Idag bär det av till västkusten där vi ska tillbringa första veckan av tre lediga. För min del innebär semestern också en del vemod eftersom de blir mina sista veckor som mammaledig. Jag känner mig inte det minsta redo för att lämna över Elsa till sin pappa, hur kan hon ha blivit så stor, redan? Hur ska jag överleva dagen när den inte spenderas tillsammans med henne varje minut? Tydligen så klarar andra av det så då ska jag väl också göra det...

Nu ska jag inte tänka mer på det och istället njuta sommaren! 


#1 / / AngelicasVärld:

Men så skönt med semester tillsammans! Hoppas ni får härliga veckor!

#2 / / sara:

Härliga bilder! :)

#3 / / petra:

Härligt med semster,här gick sambon på semester tillsammans med oss övriga idag:) väntar bara på solen.Kram

#4 / / Yohanna af Skovde:

Jag är som du, fasar inför det. Fått för mig att omställningen kommer vara större än vad jag förutser. Men du har rätt - semester först!

#5 / / Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.:

Ljuvliga bilder!! Hoppas ni får en härlig vecka på västkusten med en massa sol. Vi åker dit om en vecka och räknar kallt med att det är där sommaren håller till :)

#6 / / Maria G:

Ha en härlig semester

#7 / / Åsa Rindstål:

Njut av era härliga veckor tillsammans!!

#8 / / Hanna Karlsson:

Härligt med semester!

#9 / / ✫ Fru Eriksson:

Underbart & weaooo så ljuvliga Foton ♡ ...
Ha nu en riktigt härlig Semester!