En vit vägg får liv
Äääääntligen har jag färdigställt projekt -vit vägg- här hemma. Puh, det tog sin lilla tid, har nämligen gått och suktat efter HAY-spegeln i månader men inte kommit mig för att köpa den. Sedan blev det att bromsen släppte och jag köpte spegel, print och ljusstake på en och samma dag. Och visst blev det fint? Spegeln är 70 centimeter i omkrets och ger en helt ny rumkänsla, vilket behövs i vår ganska trånga nedervåning. Vad tycker ni, kompisar?!

Den lilla pionen hänger fortfarande med trots att kompisarna dog i förra veckan. Älskar pioner, de har den vackraste rosa färgen! 
#1 / / Yohanna af Skovde:

Så fint! Missade tyvärr när Netto hade en lookalike på de speglarna. Tycker de är skitfina! Men hade hoppas att komma undan med någon liknande lite billigare :)

#2 / / Mirre:

Ohh så fint =D

#3 / / petra:

Superfin spegel:) vill också ha en lika,kramar

#4 / / maria eek:

Så fint! Jag älskar också pioner....

#5 / / AngelicasVärld:

Super snyggt!! Spegeln var jätte fin!

#6 / / starsinlife.blogg.se:

Supersnyggt!! Du har verkligen bra smak, fin spegel o älskar pioner..

Snyggt! :D Det gör så mycket att piffa till hemma :) Våra väggar är tomma för vi har inte kommit så långt än med inredningen men var inom IKEA idag för att köpa ramar till mina Vee Speers jag har haft i rullarna i en evighet..

Jag älskar också pioner, absoluta favoritblomman!


sv; Jättefin strand vi har i närheten, nästan som att vara utomlands :) Jag personligen badar bara i havet när man ser botten och det är långgrunt så är rätt glad över "vår" strand.

Jag klickade hem ett UV tält för några dagar sen som får följa med oss till stranden samt ett parasol. Fint för både Melwin och Milian att kunna vara i skuggan.

Hehe ja det är ju det med att ha en bebis som vill åla iväg ;) Hoppas ni får fler sköna dagar på stranden! Vilken strand i Oslo brukar ni hålla till? :)

#8 / / Stina - Tillvaron.se:

Så fin spegel! Är sugen på att införskaffa en liknande till vår hall :)

#9 / / ✫ Fru Eriksson:

Snyggt ♡ ...

#10 / / Nora Bååth:

Den passade verkligen :D