Hejdå Juli


 
Det känns som om starten på juli var för evigheter sedan. För att det hänt så himla mycket sedan då. Först Stockholmsbesök och sedan tre veckors semester och runtresande. Vi har firat förlovningsdag och Elsa har blivit nio månader. Snart är semestern över och vardagen drar igång igen. En vardag där jag jobbar och Kris är hemma med Elsa. Jobbigt och spännande på samma gång. 
Publicerat i Allmänt
Kommentarer (7) Follow

En heldag på Skansen


I onsdags spenderade vi hela dagen på Skansen. Vädret var inte det bästa och vi fick ibland söka skydd i de gamla små husen för att inte bli genomblöta av störtskurar. Men mysigt var det ändå, att gå runt där och titta på alla djur. Det var längesen jag var på Skansen och det tåls att komma tillbaka dit med några års mellanrum. Mathea ville helst av allt se kattungarna, men just dem hade gömt sig när vi tittade in hos dem. När klockan blev sex hade vi gått oss trötta i benen och lämnade, då hade vi både gått runt i parken, sett glasblåsaren göra sina alster, besökt krukmakeriet och klappat både orm och spindel på akvariet! 
Publicerat i Allmänt / Familj / Resa
Kommentarer (4) Follow

En dag i Visby


En dag åkte jag och familjen in till Visby för att gå runt på kullerstensgatorna och utforska. Jag verkligen älskar denna stad, så mycket vackert att se på och timmar kan spenderas till att bara gå runt och titta. Vi började med en sen frukost på café gula huset och avslutade med lunch på Rosengården vid stora torget. En väldigt bra dag, helt enkelt! 
Publicerat i Allmänt / Resa
Kommentarer (3) Follow