Självutlösare

Det jag har saknat mest från min förra kamera, som jag sålde i samma veva som jag köpte en ny, är självutlösaren. Den gav mig stort underhållningsvärde bland annat då jag var gravid och hade tid att ta en miljon bilder på magen. 

Igår fick jag nog av att sakna min gamla och tog tag i saken, köpte mig nämligen en ny självutlösare till Canon! Så sen var det rätt hem för att testa! Äntligen kan jag ta kort på mig och Bebilini själv, eftersom ingen annan i min familj är särskillt intresserad av att ta upp kameran och fota mig tillsammans med henne. Hon kommer ju undra var hennes mamma var hela hennes barndom, när hon bläddrar igenom fotoalbum som vuxen. Jag har verkligen, sedan Elsa kom, börjat uppskatta fotoalbum! Det är så kul att jämföra oss när vi var små med vår unge, plus att man blir nedrans nostalgisk när man ser tillbaka på sin egen barndom och ser hur fint man hade det.Jag och min lilla plutt! Sådana här bilder vill man ju ha för framtiden, fotoalbum och sitt egos skull!

Nu sitter jag och Elsa på tåget mot El Stockholmo. Det blir en helg av familjemys och framförallt längtar jag som vanligt efter min lilla Alma. Hon tar upp en stor plats i mosters hjärta, så det blir bra med lite påfyllnad! 
#1 / / AngelicasVärld:

Jag älskar min fjärris till kameran...skönt att inte behöva be om hjälp. Men när man som jag har lite större barn så kan man ibland be dom om hjälp och fixar man lite med inställningarna på kameran så blir det oftast väldigt fina bilder ,-)

Hoppas du (ni) får en fab fredag!

#2 / / Jenny:

En sån skulle jag också behöva köpa :)

#3 / / Sandra Andrejev:

Haha vad jag känner igen mig! Jag är fasen inte med på en enda bild :D Måste tjata mig till att sambon ska ta kort där jag är med:P Sagt i tre år(!!!) att jag ska köpa en självutlösare men jaa har ju gått sådär! :)