Sista detaljerna till barnrummet

Jag ligger fortfarande kvar i sängen bredvid min sjusovande bebis och fantiserar om de sista detaljerna jag önskar till hennes rum! 

En Eames gungstol, ullkulmatta från molekule.no och molnlampa från Ferm Living. Det är den sista inredningen jag suktar efter för ett komplett barnrum!

...Men efter bilköp, bokade flygbiljetter och två resor inplanerade under denna lönsperiod är det bara för mig att hålla hårt i plånboken denna månad. Nu är jag i alla fall helt säker på att det är dessa sista detaljer jag vill ha! Stolen har jag trånat efter länge och är helt perfekt till hennes lilla rum då den inte tar upp mycket plats, men ändå ser amningsvänlig ut. Mattan matchar helt rätt till färgerna i rummet och lampan tänkte jag nog bara kopiera för att göra en själv. Både fanér och färg finns ju redan hemma så det ska nog egentligen inte vara så svårt. Problemet är snarare att få tummen ur! 

Nej nu är det dags att starta dagen på riktigt. Jag somnade med två planer för morgondagen och vaknade med två inställda, så det blir nog istället att packa ner lillskruttan i vagnen och gå ut på långpromenad i solen! 


#1 / / Lina:

Men vilken underbar matta! :)

#2 / / Åsa Rindstål:

Det blir ju superfint! Så himla kul att inreda barnrum :)

#3 / / sandra:

En sån matta har vi på Olivias rum. Jag köpte min från http://feltballrug.com
jätte bra service och det är till ett gott ända mål :)

#4 / / Anna Kubel:

Den där molnlampan är ju bara så fin!