Framme

Vi har landat i soffan hos min syster i Stockholm efter en lång tågresa som gick fullkomligt toppen! Jag ska aldrig mer flyga hem till Sverige med Elsa, bara tåg hedan efter! 
Kusinerna myser med varandra! Och med det menar jag att Alma attackerar Elsa med snoriga pussar och massa kärlek och Elsa vet inte riktigt vad hon ska tycka. Lite småskeptisk kan man ändå säga att hon är.

Mitt mission imorgon ska vara att hitta en semla som jag ska moffa i mig. Har tänkt på semlor enda sedan jag bokade tågbiljetterna hit så nu ska jag ge mig tusan på att köpa mig en riktig, svensk fettisdagsbulle! 
#1 / / Angus:

Åh va fint du skriver, tack för din fina kommentar!
jag fotar aldrig med blixt, insåg att det inte ens finns någon blixt på min nya kamera, det reflekterade jag inte över när jag köpte den. Kvittar väl ändå då jag som sagt aldrig använder den.
jag är allergisk mot "blixtbilder" och röda ögon :)

jag fotar med högt ISO inne och sedan ordnar jag till vitlabalansen (det som upplevs som gult inomhus) i camera raw där jag gör det mesta av min redigering. Ibland ställer jag in i kameran vitbalansen från början genom att välja glödlampa eller lysrör men då blir det ofta alldeles för blått/kallt istället så kör oftast på automatisk vibalans när jag fotar :)

#2 / / Ninni - Vimsiga mamman:

underbara bilder!

#3 / / Denise Kocaman:

Åh vad goa!!