Framme

Vi har landat i soffan hos min syster i Stockholm efter en lång tågresa som gick fullkomligt toppen! Jag ska aldrig mer flyga hem till Sverige med Elsa, bara tåg hedan efter! 
Kusinerna myser med varandra! Och med det menar jag att Alma attackerar Elsa med snoriga pussar och massa kärlek och Elsa vet inte riktigt vad hon ska tycka. Lite småskeptisk kan man ändå säga att hon är.

Mitt mission imorgon ska vara att hitta en semla som jag ska moffa i mig. Har tänkt på semlor enda sedan jag bokade tågbiljetterna hit så nu ska jag ge mig tusan på att köpa mig en riktig, svensk fettisdagsbulle! 
Publicerat i Allmänt / Familj
Kommentarer (3) Follow

Självutlösare

Det jag har saknat mest från min förra kamera, som jag sålde i samma veva som jag köpte en ny, är självutlösaren. Den gav mig stort underhållningsvärde bland annat då jag var gravid och hade tid att ta en miljon bilder på magen. 

Igår fick jag nog av att sakna min gamla och tog tag i saken, köpte mig nämligen en ny självutlösare till Canon! Så sen var det rätt hem för att testa! Äntligen kan jag ta kort på mig och Bebilini själv, eftersom ingen annan i min familj är särskillt intresserad av att ta upp kameran och fota mig tillsammans med henne. Hon kommer ju undra var hennes mamma var hela hennes barndom, när hon bläddrar igenom fotoalbum som vuxen. Jag har verkligen, sedan Elsa kom, börjat uppskatta fotoalbum! Det är så kul att jämföra oss när vi var små med vår unge, plus att man blir nedrans nostalgisk när man ser tillbaka på sin egen barndom och ser hur fint man hade det.Jag och min lilla plutt! Sådana här bilder vill man ju ha för framtiden, fotoalbum och sitt egos skull!

Nu sitter jag och Elsa på tåget mot El Stockholmo. Det blir en helg av familjemys och framförallt längtar jag som vanligt efter min lilla Alma. Hon tar upp en stor plats i mosters hjärta, så det blir bra med lite påfyllnad! 
Publicerat i Allmänt / Bebis / Fina saker
Kommentarer (3) Follow

Sista detaljerna till barnrummet

Jag ligger fortfarande kvar i sängen bredvid min sjusovande bebis och fantiserar om de sista detaljerna jag önskar till hennes rum! 

En Eames gungstol, ullkulmatta från molekule.no och molnlampa från Ferm Living. Det är den sista inredningen jag suktar efter för ett komplett barnrum!

...Men efter bilköp, bokade flygbiljetter och två resor inplanerade under denna lönsperiod är det bara för mig att hålla hårt i plånboken denna månad. Nu är jag i alla fall helt säker på att det är dessa sista detaljer jag vill ha! Stolen har jag trånat efter länge och är helt perfekt till hennes lilla rum då den inte tar upp mycket plats, men ändå ser amningsvänlig ut. Mattan matchar helt rätt till färgerna i rummet och lampan tänkte jag nog bara kopiera för att göra en själv. Både fanér och färg finns ju redan hemma så det ska nog egentligen inte vara så svårt. Problemet är snarare att få tummen ur! 

Nej nu är det dags att starta dagen på riktigt. Jag somnade med två planer för morgondagen och vaknade med två inställda, så det blir nog istället att packa ner lillskruttan i vagnen och gå ut på långpromenad i solen! 


Publicerat i Inredning / Inspiration
Kommentarer (4) Follow