Pysselplaner

Nu har jag shoppat in diverse nödvändigheter för oändligt med pyssel här hemma! Jag har så mycket idéer i huvudet, både till hemmet och inför det kommande dopet! Det gäller egentligen bara att få TID för alla mina fixarplaner. Igår blev det bestämt att min mamma -Elsas kära mormor- kommer och bor med oss ett par dagar veckan innan dopet, vilket är superbra för då får vi ett extra par händer här hemma! Jag planerar nämligen bland annat att vika ett femtiotal små babyskjortor av servetter innan dopet och det är ju alldeles toppen att ha sin mamma på besök då! Sedan ska det lagas mat och bakas till fyrtio personer som vi verkar bli på dopet. Vatten över huvudet? Nej, nej, utan det ska bli superskoj!
 
 
Andra planer jag har på pysselfronten är att få till den där rackarns molnlampan jag har pratat om att göra i närmare hundra år, samt klä om vår tvättkorg i ett nytt tyg. Utöver det har jag väl cirka en miljon andra planer om saker som ska göras. Jag har en to-do list här hemma med tio olika punkter. Ikväll ska Kris få hjäpa mig att sätta upp tavlan i trappan med valmotivet, från Lagerhaus som jag köpte sist jag var i Sverige. Lagerhaus finns inte i Oslo, what a shame - eftersom jag älskar just den butiken!
 
Idag har Elsa den här söta tröjan på sig som hon fått av sin farmor. Mammas lilla björnunge. Hon har fått så himla mycket fina kläder från olika håll och för att hinna använda allt innan det blir urvuxet så måste vi byta outfit cirka två gånger per dag. Detta kan bli mammas nya favorit, framförallt för att den är så mjuk och god!
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Oslofru:

Vad kul at du är så påhittig! Önskar att jag också kunde komma på saker att pyssla med här hemma på dagarna :)