10 frågor

Hittade en frågeutmaning på Colorelles blogg som jag kände det var roligt att starta morgonen med!

1. Om du skulle byta stad att bo i, var skulle du flytta?
Enkelt! Om jag en dag hade fått möjligheten att ta mitt pick och pack, samt familj och flytta till Stockholm igen så hade jag inte tvekat! Saknaden av min familj har vuxit sedan Elsa kom och framförallt eftersom jag vet att det är så många som önskar att få följa henne i sin uppväxt och stötta mig i mitt moderskap. Det är tur att det är nära dit så att vi kan besöka ofta! 


2. Vad är det läskigaste du vet?
Sista tiden upplever jag det som läskigt att lyfta i flygplan, får verkligen ångest! Det är en ny känsla, att flyga har aldrig varit något problem förut. Förutom det så måste jag svara paddor!

3.Varför är du grym?
Jag är grym för att jag vågar credda mig själv, blir stolt över mig själv när jag presterar bra och säger högt vad jag kan och är bra på. Blir så trött på jantelagen och de som -framförallt kvinnor- talar ned sig själva och sina prestationer. 

4. Vad är alltid snyggt även då modet förändras?
Jag kommer aldrig tröttna på femtiotalsinspirerande klänningar i vackra mönster, spets, rynkade tyger eller knälångt. 

5. Har du en kvinnlig förebild?
Jag fängslas av starka kvinnor som ibland haft svåra, trasiga liv. Marilyn Monroe, Sylvia Plath, Astrid Lindgren och Carolina Gynning är några kvinnor vars liv och talang jag fascineras av.
Bild från Pinterest

6. Om du fick göra om en dag i ditt liv, vilken väljer du och varför?
En dag på Fiji -2008 hade varit härligt att återuppleva! Sol, turkost vatten och vita sandstränder är paradiset för mig. Sedan hade ett dyk i vackert hav tillsammans med Viktoria och skrattattack under vattenytan, så att vattnet läcker in i cyklopet, gjort dagen fulländad! 


7. Vad är din största materiella önskan?
Att äga ett sekelskiftshus med stora luftiga rum och lummig trädgård hade varit en dröm som går i uppfyllelse. Att sedan få fylla huset med vackra möbler och inredning hade gjort drömmen komplett.

Bild från Pinterest

8. Har du stökigt hemma?
Ja! Ordning och reda är inte min starkaste sida. Stökigt med inte smutsigt är min regel. Och vanligtvis plockas det i ordning dagligen för att sedan stökas till på nytt. 

9. Vart vill du resa?
Jag fantiserar om familjesemester till Thailands vackra stränder istället för bröllopsresa. 

Bild från Pinterest

10. Vatten, vin eller mjölk?
Vatten! Med kolsyra!

11. Vilken tv-serie kan du tänka dig att se om. Twin peaks, Robinson säsong ett eller Beverly Hills?
Robinson eftersom det ger mig så nostalgiska minnen av hela familjen samlad i soffan på helgen. Från den tiden då hänga med mamma, pappa och syskonen var det enda man ville göra på en fredags- och lördagskväll.

Såååå! Jag och Elsa ligger fortfarande i sängen och småtittar på nyhetsmorgon. Nu blir det att gå upp och laga en god frukost! 

Publicerat i Allmänt
#1 / / Sus:

Visst saknar man sin familj lite extra när man själv blivit mamma. Jag har ju mina föräldrar i grannlandet och det känns extra tufft dagar som är mindre bra och man behöver stöd. Men jag säger som dig, tur att man har nära så att man kan hälsa på ofta! :) kramkram

#2 / / Sus:

Visst saknar man sin familj lite extra när man själv blivit mamma. Jag har ju mina föräldrar i grannlandet och det känns extra tufft dagar som är mindre bra och man behöver stöd. Men jag säger som dig, tur att man har nära så att man kan hälsa på ofta! :) kramkram

#3 / / AngelicasVärld:

Härlig lista - snor den och länkar till dig! Hoppas det är ok!