Sooool
Vi prickade verkligen in riktig helg att vara på landet. Vi körde ned i onsdags kväll och varje dag sedan dess har solen gassat på oss. Äntligen fick vi den där sommaren vi hade hoppats på, bara en månad för sent. Helgens stora aktivitet var att tömma och riva i vårt lilla gästhus som vi bor i när vi är där, men nu när familjen växer har det stort behov för en uppgradering. Jag och Kris kände att vi nu var redo för ett nytt projekt (när hus och första barnet ligger bakom oss) så detta är vad vi tänkte ägna hösten till.   Det är alltid spännande i början av ett sådant projekt och jag suktar såklart redan efter nytt kök och inredning. Vi ska också platsbygga en jäääättestor säng i sovrummet. Det kommer bli helt toppen när det blir färdigt och jag tänkte såklart visa upp lite här, men just nu är det ett enda stort tomt rum och inte så mycket att se. Det kommer, jag lovar! 

I lördags och idag satt vi mest på bryggan och lapade sol, samt tog några båtturer. Det blev en väldigt trevlig helg och jag känner mig nu redo för en ny vecka och nya äventyr! 
Publicerat i Allmänt
#1 / / AngelicasVärld:

Ja vist har det var underbart med sommar och sol!! Så härligt!!

#2 / / emilia:

vilka härliga bilder!

#3 / / Mirre:

Men ohh så underbart och ja nu har det verkligen varit sommar den sensate 1½ veckan, idag som först har det ändrat sig lite,

Så underbara bilder