Plocka en miljon vinbär på torpet


Nu är semestern över! Och jag har jobbat en dag redan. Sju timmar utan min lilla bebis som pappan läggde helt på egen hand och det gick jättebra. Börjar undra om jag kanske behöver bebis mer än hon egentligen behöver mig. Hon är nog mer redo för seperationen än vad jag har varit. Men för varje dag som går så kommer det nog bli lättare. 

Innan vi kom tillbaka till Oslo spenderade vi ett par mysiga dagar på min pappas torp. Temat under de dagarna var helt klart vinbärsplock, som avslutades med att en hel kastrull med svarta vinbär kokade över och det blev vinbärspool över hela köksgolvet. Jag misslyckades totalt med att vara spispassare eftersom jag glömde bort bären efter tjugo sekunder. Sedan torkade vi golv i en halvtimme, men slutet gott, allting gott. Blev mumsig saft i alla fall! 
#1 / / Fredrikapåvinden:

Haha åh! Låter som mig när jag är i köket... Så svårt att komma ihåg att hålla koll på tiden! Tur att ni fick saft över ändå. Svartvinbärssaft en ju bland den godaste saften, särskilt om den är hemgjord. Hoppas det inte känns allt för träligt med jobbet! <3 Kram!

#2 / / ✫ Fru Eriksson:

Underbart ♡ ...

#3 / / ♀ P E A C E R E V ♀:

oj, hahaha det där med golvet var ju inte så kul xD Men nice med saft iaf ^^