Mini docs


Ni vet, innan man fick barn, att man tänkte varje gång man såg något sött eller fint i ministorlek att "det där ska min unge ha när jag får barn!" Well, så tänkte jag ALLTID när jag såg de pyttesmå Dr Marten-kängorna i skobutiken. Sen igår när pappan kom hem från London hade han med sig ett par, små tuffa kängor i vinrött. Såklart var de tvungna att åka på och fotas, trots att hon inte kan gå ett endaste dugg i dem. De var så tunga på fötterna att hon såg ned på dem med chockad blick, de var så tunga att hon inte ens brydde sig om att pröva ta sina vingliga steg frammåt. Kanske hamnar de bara på en hylla som deloration, de var nämligen inte så stora att de kan växas in i, utan måste användas nu. Men mamman är glad i alla fall!
#1 / / Yohanna:

MEN så fina! :)

#2 / / Sandra Andrejev:

Haha men så fina de är!

Ja först måste de lära sig så sen med skor, vi tränar med skor för fullt nu:)

#3 / / AngelicasVärld:

Men så galet söta!!!

#4 / / Linda Claesson:

Men så fina! Jag har likadant med ett par plommonlila converse. De blev aldrig använda (var inte så smidigt att försöka snöra på dem på busiga ettåriga ben), ;)

#5 / / Nicolene Reuben:

Så himla söt tös ni har 🌸

#6 / / Kirsti:

Kjempefine! Max fikk et par da vi var i USA for et par år siden. De var i str 23 men ble ikke brukt veldig mye. Er ikke supergode å gå i, men funker fint til bilder og til turer i vogna. Så skal du en tur på butikken er de helt perfekte ;)

#7 / / Mirre:

Så underbara, hoppas att hon kan ha dem, men ja de skulle vara söta som dekoration med =D