Bröllopsfotografering Augustis vackraste dag


Under Augustis varmaste dag tog jag mig till Stockholm för att fota mitt första bröllop. Trots att det var underbart med klarblå himmel och värmande solsken för brudparet så var det en utmaning för mig att få jämnt ljus på bilderna. Vi var i Ulriksdals slottsträdgård bland vackra allér och stenbroar. För att vara min första fotografering av detta slag känner jag mig riktigt nöjd med resultatet! 

Just nu känns det som det är mycket som sker i mitt liv när det kommer till vardagsstruktur och tid. Alltså, strukturen har vänts på ända och tiden räcker inte till. Det är jobb varje dag och den tid som blir över går till att få ihop trådarna i hemmet. På samma gång har jag en stor klump i magen som verkligen har bosatt sig därinne sedan jag gick ut i arbete. Jag saknar min tid med min dotter och att alltid kunna räcka till för henne. Nu när jag kommer hem efter jobbet är det som att poletten faller ned för henne, hon blir som ett klistermärke på mig och det är som att en meter mellan oss blir som ett helt hav av avstånd för henne. Och då får jag skuldkänslor över att hennes reaktion kan vara ett resultat av denna påtvingande fråvaro i och med att jag jobbar. Men detta är väl vad föräldraskap är - evig ångest och ett berg av skuldkänslor? Jag är bara så glad för att hon faktiskt har sin underbara pappa som är med henne dagarna långa och ser till att alla hennes behov tilfredställs. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer kännas när hon ska börja på förskola! Panik! 
#1 / / Anonym:

Så fina bilder! Du är väldigt duktig.😊

#2 / / Yohanna:

Jag är lite rädd för det med, att jag ska känna mig skräp om hon inte diggar att jag är borta hela tiden. Men förhoppningsvis blir det värst för mig. Vad kul att läsa om ditt jobb förresten! Du är duktig på komposition och grejer, märks att du vet vad du sysslar med :)