Fast i limbo
Tack alla ni som ihärdigt fortsätter att titta in här, trots för att uppdateringarna sker mycket glesare nuförtiden. Verkligheten kom som en käftsmäll när jag började jobba igen och som bekant räcker aldrig tiden till. Plus... Känner mig ganska oinspirerad till det mesta just nu, allt mitt fokus går åt att söka jobb för att försöka knipa den där förstaplatsen i jobbsökarracet. Just nu känns det dock som jag ligger på sistaplats. Det tar knäcken på min självkänsla, att stå och stampa på samma plats dag in och dag ut och inte komma vidare. Som om det är en fet grind framför mig som jag vill att någon ska öppna NU så att jag kan få löpa vidare. Det är konstigt egentligen, hur stor del av ens identitet som ligger i det yrke man praktiserar. Vem man är handlar inte bara om det man har på insidan, utan det är också i högsta grad kopplat till vilka uppgifter man utför, vilken mening man har för samhället. Och på den fronten kan vi väl säga att min identitet har lite av en kris going on. Jag vill bara hitta rätt, bli peppad och sätta igång! Inte vara i limbo. Alla säger att det kommer, men nu har jag inte lust att vänta mer! 
Publicerat i Allmänt
Kommentarer (3) Follow

Sooool
Vi prickade verkligen in riktig helg att vara på landet. Vi körde ned i onsdags kväll och varje dag sedan dess har solen gassat på oss. Äntligen fick vi den där sommaren vi hade hoppats på, bara en månad för sent. Helgens stora aktivitet var att tömma och riva i vårt lilla gästhus som vi bor i när vi är där, men nu när familjen växer har det stort behov för en uppgradering. Jag och Kris kände att vi nu var redo för ett nytt projekt (när hus och första barnet ligger bakom oss) så detta är vad vi tänkte ägna hösten till.   Det är alltid spännande i början av ett sådant projekt och jag suktar såklart redan efter nytt kök och inredning. Vi ska också platsbygga en jäääättestor säng i sovrummet. Det kommer bli helt toppen när det blir färdigt och jag tänkte såklart visa upp lite här, men just nu är det ett enda stort tomt rum och inte så mycket att se. Det kommer, jag lovar! 

I lördags och idag satt vi mest på bryggan och lapade sol, samt tog några båtturer. Det blev en väldigt trevlig helg och jag känner mig nu redo för en ny vecka och nya äventyr! 
Publicerat i Allmänt
Kommentarer (3) Follow

Mini docs


Ni vet, innan man fick barn, att man tänkte varje gång man såg något sött eller fint i ministorlek att "det där ska min unge ha när jag får barn!" Well, så tänkte jag ALLTID när jag såg de pyttesmå Dr Marten-kängorna i skobutiken. Sen igår när pappan kom hem från London hade han med sig ett par, små tuffa kängor i vinrött. Såklart var de tvungna att åka på och fotas, trots att hon inte kan gå ett endaste dugg i dem. De var så tunga på fötterna att hon såg ned på dem med chockad blick, de var så tunga att hon inte ens brydde sig om att pröva ta sina vingliga steg frammåt. Kanske hamnar de bara på en hylla som deloration, de var nämligen inte så stora att de kan växas in i, utan måste användas nu. Men mamman är glad i alla fall!
Publicerat i Bebis / Fina saker
Kommentarer (7) Follow