Gröt och dagens planerVi startar dagarna här hemma med gröt som jag vanligtvis blandar ned lite frukt i. Idag blev det med katrinplommon för att motverka hård mage. Ibland får hon navigera skeden själv, men då slutar det gärna med gröt överallt. Bakom örat till exempel, hehe. 

Idag ska vi på utförsäljning av varuprover hos en klädagentur här i Oslo. Jag hoppas jag hittar något till Elsa som hon kan ha på nationaldagen den 17e maj. Vi får sällskap av Elsas farfars fru Kristin och vi får nog passa på att fika också när vi ändå möts, så hon får fylla på Elsa-batteriet lite. Sedan ska vi vidare för att köpa lite grejer till den kommande helgens barnkalas. Jag har lovat min bonusdotter en My Little Pony-tårta och det är inte den enklaste av uppgifter att lyckas med en perfekt sådan, så här krävs det lite planering. En dag i stan får det bli helt enkelt, något som kan vara mysigt - speciellt när solen skiner!
#1 / / Hanna Karlsson:

Hoppas du får en bra dag!

#2 / / Mikaela:

Men oj, så söt! Ser himla nöjd ut med att ha kladdat överallt, haha. :)

#3 / / Ida-Linn:

BLW! BLW! BLW! heja BLW!

#4 / / Sandra Andrejev:

ja denna mat! W har börjat få äta mer och mer själv och han älskar det men blir ju satans kladdigt och mat ÖVERALLT! haha! han får äta i endast blöja :D

#5 / / Sandra Lundin:

Haha alltså vilket litet charmtroll!

#6 / / Kolan:

FINASTE ELSA <3 Mosters älskling!!!