Baka baka liten kaka

 
 På söndag ska vi ha barnkalas här hemma för min bonusunge som blir sex år stor. My Little Pony-tårta har beställts och igår satte vi igång och bakade bottnarna. Det blir tre tårtbottnar med olika rosa toner, precis som vi gjorde på Elsas dop. Detta ger ju tillfälle för att skapa rättvisa på tårtfronten och det tycker sexåringen är väldigt viktigt these days. Nu är det hennes tur att bli bortskämd med fest! Och jag tycker det är kul att få baka igen. Elsa fick hänga med pappa igår medan vi stora tjejer bakade. Det var verkligen en bra start på tvåbarnsveckan, vi fick mysa och hitta varandra igen. I vardagsstressen kan det ibland vara svårt att få in den där kvalitetstiden med det stora barnet och det gör oss båda lite ledsna när Elsa tar tid från oss två. ibland förstår jag inte hur viktig jag är för henne, trots att jag "bara" är hennes bonusmamma. Sen kommer det tårar och saknad som visar mig hur viktig och självklar jag är för henne, min första unge ju. Men alltså en bra start på en vecka med två barn i hushållet! 
 
Idag ska vi göra regnbåge i sugarpaste som ska fästas uppe på tårtan. Vi måste också göra små maränger som ska vara på toppen. Hoppas bara jag inte snorar sönder innan dess, för jag har åkt på megaförkylningen från helvetet. Känns som huvudet ska falla av och det kanske hade varit att föredra, för det rinner ur näsan och dunkar i skallen. Halsen och kroppen gör ont! Det enda som fattas är feber, vilket gör att jag är frisk by the book. Imorgon ska jag banne mig vara frisk, då väntas ju bio med storungen! Myset fortsätter nämligen! 
#1 / / Kimmey:

Åh så kul att få baka :)

#2 / / Lina:

Va mysigt med kalas för bonusdottern och absolut ett bra tillfälle för att få baka lite :) Hur gammal var hon när du träffade henne för första gången och/eller när du och hennes pappa flyttade ihop? Och vad har du för relation med hennes mamma?